Search

Ο Πανθρακικός απέδρασε από την Κασσάνδρεια με το χρυσό γκολ του Λαρέα

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Πανθρακικός, επικρατώντας με 0-1 του ΑΟ Χανιώτη στο γήπεδο της Κασσανδρείας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Σε ένα ματς το οποίο δεν είχε πολλές αξιόλογες φάσεις, οι πράσινοι του Γιάννη Αποστολίδη, ήταν εκείνοι που είχαν την ουσία και κέρδισαν έτσι τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Πάνθραξ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα σε καμία στιγμή της αναμέτρησης και έχοντας τον έλεγχο, “χτύπησε” στο τέλος. Συγκεκριμένα στο 87ο λεπτό από μια στημένη φάση, ο νεοαποκτηθής Αργεντίνος στόπερ Χουάν Λαρέα, πέτυχε με κεφαλιά το χρυσό γκολ, που χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους Κομοτηναίους την ερχόμενη Κυριακή, όταν για την 3η αγωνιστική θα υποδεχθούν τον Ορέστη Ορεστιάδας, στο πρώτο Θρακιώτικο ντέρμπυ της χρονιάς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟ Χανιώτης (Παναγιώτης Διλμπέρης): Γκάρας, Πάγιος, Αναγνώστης, Διαμαντόπουλος, Κόμνος, Καραγιάννης, Κουτσικοβαγγέλης, Αθανασιάδης, Φουέντες, Θωμαΐδης, Τοπούζης

Πανθρακικός (Γιάννης Αποστολίδης): Παϊτέρης, Κωσταρέλης, Σμάλης, Χουάν Λαρέα, Καλογρανάς, Γκουτσίδης, Πεχλιβανόπουλος, Ιβάν Σίλβα, Γιαννακιτσίδης, Βάσκος, Παυλίδης

Share it