Search

Με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Ορφανίδη κέρδισε τον Άρη Πετεινού ο Νέστος Χρυσούπολης!(+pics)

Ένας Ξανθιώτης ήταν αυτός που…καθάρισε τον Άρη Πετεινού στο ιστορικό πρώτο του παιχνίδι στην Γ’ Εθνική στην Χρυσούπολη με τον Πέτρο Ορφανίδη με δύο γκολ και μια ασίστ να οδηγεί την ομάδα του Νίκου Κεχαγιά στη νίκη με 40 επί των “κιτρινόμαυρων”

Η ομάδα της Χρυσούπολης ήταν το μεγάλο φαβορί και το έδειξε από την αρχή του αγώνα μπαίνοντας αρκετά πιεστικά στο ματς και τους ξανθιώτες να προσπαθούν να αντέξουν το πρεσάρισμα της ποιοτικής ομάδας του Νέστου.

Στο 21′ ο ξανθιώτης μεσοεπιθετικός, Πέτρος Ορφανίδης κατάφερε με σουτ να νικήσει τον Αθανασίου κάνοντας το 1-0 για την ομάδα της Χρυσούπολης.

Η ομάδα του Νέστου συνέχισε να πιέζει ψάχνοντας και ένα δεύτερο γκολ για να “καθαρίσει” το ματς και στο 45′ το κατάφερε όταν μετά από γέμισμα του Ορφανίδη ο Κουκόλης πήρε την κεφαλιά για το 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Πετεινού μπήκε πιο δυνατά θέλοντας να αντιδράσει και είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Γιάννη Χριστοφορίδη

Ο Νέστος όμως αντέδρασε ιδανικά και στο 63′ “τελείωσε” το ματς όταν ο Αργεντίνος Σέα σκόραρε για το 3-0 δίνοντας μεγαλύτερη άνεση στην ομάδα του Νίκου Κεχαγιά.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Πέτρος Ορφανίδης έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυνομένου με τον Εβρίτη ρέφερι να δείχνει πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο ξανθιώτης μεσοεπιθετικός που σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το τελικό 4-0

Στην επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Νέστου έχει νέο εντός έδρας ματς κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου, ενώ ο Άρης Πετεινού θα δώσει το πρώτο εντός έδρας ματς του υποδεχόμενος την Καβάλα αναμένοντας και την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για την ποινή του.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τάσος Φιλιππίδης της ΕΠΣ Έβρου με βοηθούς τους Μυσιρλή και Παπαδόπουλο της ΕΠΣ Σερρών.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Κεχαγιάς – Προδρομίτης): Μούτσα, Πανταζής, Σιδηρόπουλος (85′ Μπατσαράς), Κασμερίδης, Χαλήλ Ιμπράμ (60′ Μενίκου), Γκατζολάρι, Σέα (75′ Αναστασιάδης), Ορφανίδης, Μυφτάρι (75′ Ντέμπροβα), Μυλόπουλος (60′ Βουλγαρίδης), Κουκόλης.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Νεοφυτίδης): Αθανασίου, Δασκαλάκης (78′ Τουρατζίδης), Παπαδόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Παυλίδης, Σιδηρόπουλος Χριστοφορίδης (70′ Ασλανίδης), Εφέντη, Τυριάκης (64′ Τσέκος), Αμανατίδης (64′ Μελισσόπουλος Ρ.), Γιαννάκος (70′ Τουργαΐδης).

Photos Credit: Proininews.gr

Share it