Search

Με «λυτρωτή» Λαζαρίδη νικητής ο Ορέστης στην επιστροφή του μετά από 25 χρόνια στην Γ’ Εθνική!

Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα του Ορέστη Ορεστιάδας στην Γ’ Εθνική. Η ομάδα του Έβρου αντιμετώπισε για την 2η αγωνιστική εντός έδρας τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης επικρατώντας 2-1. 

Ο Ορέστης, στο πρώτο του παιχνίδι μετά από 25 χρόνια στην κατηγορία και πρώτο επίσημο με το Νίκο Ουσταμπασίδη στον πάγκο, μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 8′ πήρε κεφάλι στο σκορ χάρη σε γκολ του Πασχαλίδη με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 36′ ήρθε η απάντηση με τον Χατζηασλανίδη να ισοφαρίζει σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Ορέστη να απειλεί και τον Πασχαλίδη να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα δίπλα από το δοκάρι, ενώ είχε ακόμη δύο καλές στιγμές για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης να απειλεί ουσιαστικά μία φορά μόνο στο ματς με τον Μαδένη να διώχνει τον κίνδυνο.

Λίγο πριν την συμπλήρωση των 90 λεπτών, ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε πέναλτι σε χέρι αμυντικού της Κρηστώνης μετά από κόρνερ. Μετά από 10 λεπτά περίπου, διάστημα στο οποίο ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα να επέμβει και η αστυνομία για να αποσοβήσει τα χειρότερα, ο  Γιώργος Λαζαρίδης, 1ος σκόρερ του Ορέστη την προηγούμενη σεζόν ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έδωσε το τρίποντο στους Θρακιώτες.

Στην επόμενη αγωνιστική ο Ορέστης θα φιλοξενηθεί από τον Πανθρακικό στο γειτονικό ντέρμπι.

Σύνθεση Ορέστη (Ουσταμπασίδης): Μαδένης, Ασπιώτης, Πεταλωτής, Λιάνας (78′ Οτέμπερης) Παναγιωτόπουλος (Γκιντίδης), Θεμελής, Σταματόπουλος, Μιλοβάνοβιτς (Τσιεγγελίδης), Ανδρεάδης, Λαζαρίδης Πασχαλίδης.

Share it