Search

Τρομερό παιχνίδι με 8 γκολ και φοβερή διακύμανση στο ματς του Άρη Πετεινού με Άρη Πηγών!(+pics)

Ματσάρα έγινε στο γήπεδο των Πηγαδίων με Άρη Πετεινού και Άρη Πηγών να αναδεικνύονται ισόπαλοι με 4-4(!) σε ένα τρομερό παιχνίδι που ήταν και η πρόβα τζενεράλε της ξανθιώτικης ομάδας ενόψει του Κυριακάτικου(17/9, 16:00, LIVE SA) με το Νέστο στην Χρυσούπολη.

Κι όμως η εικόνα του αγώνα στην μεγαλύτερη διάρκεια δεν σε προϊδέαζε για το τι θα γινόταν στο ματς, στο πρώτο μέρος η ομάδα του Πετεινού πίεζε όμως η ομάδα των Πηγών ήταν εντυπωσιακή στην κόντρα επίθεση καταφέρνοντας να βρεί δύο τέρματα από τον Αθανασάκη ενώ είχε και δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Δουμάνη.

Στην επανάληψη η ομάδα των Πηγών μπήκε δυνατά και έκανε το 0-3 με τέρμα του ξανθιώτη μεσοεπιθετικού, Πέτρου Σαρηγιαννίδη. με την αντίδραση του Άρη να έρχεται ελάχιστα λεπτά αργότερα με τον Τυριάκη να σκοράρει για το 1-3.

Κάπου εκεί ξεκίνησε η αντεπίθεση της ξανθιώτικης ομάδας που κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι αμυντικού σε διεκδίκηση με τον Κουτσομιχάλη, στο τελευταίο του ματς με την φανέλα της ομάδας του Πετεινού, με τον Αμανατίδη να ευστοχεί για το 2-3.

Η αντεπίθεση του Πετεινού συνεχίστηκε και με σουτ εκτός περιοχής του Τσάκαλου το ματς ήρθε ξανά σε ισορροπία, πριν έρθει ο Μπαντάνης να δώσει εκ νέου το προβάδισμα για την ομάδα των Πηγών.

Το εντυπωσιακό 4-4 διαμόρφωσε με γκολάρα ο Σιδηρόπουλος με ένα φοβερό σουτ εκτός περιοχής. Ολοκληρώνοντας με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο ένα τρομερό παιχνίδι σε εξέλιξη και διακύμανση με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν πέρα από τα 8 γκολ που σημειώθηκαν

Πλέον η ομάδα του Πετεινού στρέφει εξ’ ολοκλήρου την προσοχή της στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν με το Νέστο στην Χρυσούπολη σε ένα πολύ υψηλής δυσκολίας ιστορικό πρώτο ματς για τους πρωταθλητές Ξάνθης

Share it