Search

Τίμησε τους μικρούς κολυμβητές του συλλόγου “Δελφίνια” για την πρωτιά τους ο Δήμαρχος Ξάνθης Μ. Τσέπελης!

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης υποδέχτηκε τους μικρούς αθλητές του Συλλόγου «DolFins Δελφίνια Αθλητική Ακαδημία Ξάνθης», που, ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά, στέφθηκαν πρωταθλητές στους Πανελλήνιους Αγώνες Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης, οι οποίοι διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη, από τις 27 έως τις 30 Ιουλίου 2023.

Στην ίδια διοργάνωση βραβεύτηκε η επικεφαλής προπονήτρια του Πολυνίκη Συλλόγου, κα Κική Μιχαηλίδου. Ο Δήμαρχος, υποδέχτηκε με χαρά και έκδηλη συγκίνηση, τα κορίτσια και τα αγόρια που έδωσαν μια τόσο ξεχωριστή διάκριση στην Ξάνθη και ευχήθηκε να πηγαίνουν όλο και πιο ψηλά.

«Κατορθώσατε το ακατόρθωτο» είπε, απευθυνόμενος στους μικρούς συμπολίτες μας και πρόσθεσε:

«Συνεχίστε με την ίδια δύναμη, την ίδια αποφασιστικότητα. Να ξέρετε πως όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, τότε μπορείς να κερδίσεις! Εμείς, μαζί με τη διοίκηση και τους προπονητές σας θα είμαστε πάντα δίπλα σας για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Σας περιμένουμε, λοιπόν και του χρόνου να επαναλάβετε τον θρίαμβό σας! Είμαστε όλοι ήδη, πολύ περήφανοι για την προσπάθειά σας».

Τα παιδιά συνόδευσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κος Καρυοφύλλης Πανδράκης η προπονήτρια κα Κική Μιχαηλίδου και η προπονήτρια και φυσικοθεραπεύτρια Θεανώ Μιχαηλίδου.

Ο κ. Πανδράκης ευχαρίστησε στο πρόσωπο του Δημάρχου, τον Δήμο Ξάνθης για τη στήριξή του στον Σύλλογο, ενώ η κα Μιχαηλίδου επισήμανε τον σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζει η επαναλειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου κυρίως, όπως είπε, όταν κανείς δεν πίστευε ότι αυτό μπορεί να συμβεί, για όλη την τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα για τους νέους αθλητές μας.

Ο Δήμος Ξάνθης δώρισε στους αθλητές από ένα μπλουζάκι, με εκτυπωμένο το κύπελλο -ως ενθύμιο από την πόλη- γι’ αυτό το συνταρακτικό, αθλητικό τους επίτευγμα.

Share it