Search

Με την φανέλα του Παύλου Μελά και ο Δεληωρίδης, επιστρέφει στο Κουτσό ο Θώμογλου!

Στην ολοκλήρωση ακόμα δύο μεταγραφικών κινήσεων προχώρησε ο Παύλος Μελάς Κουτσού που ενέταξε στο δυναμικό του τον Παντελή Δεληωρίδη ενώ είχαμε και επιστροφή του Γιάννη Θώμογλου.

Ο Δεληωρίδης αποκτήθηκε από την Ασπίδα Ξάνθης ενώ ο Θώμογλου το καλοκαίρι είχε αποχωρήσει από το Κουτσό για την Χρύσα όμως επέστρεψε πριν παίξει επίσημο ματς στον Ατρόμητο

Έτσι η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά έφτασε τις 14 μεταγραφές έχοντας ήδη αποκτήσει τους: Ανδρέα Σαμαρά, Νίκο Σεβδίλη, Κώστα Μίλκογλου, Πέτρο Σεβδίλη, Γιώργο Μπιζάνη, Παντελή Τσαπατώλη, Κυριάκο Αβερόπουλο, Βασίλη Σιδηρά, Ρεφήκ Τεφίκογλου, Άγγελο Ιωαννίδη, Βασίλη Στεπανιάν, Παντελή Δεληωρίδη και Γιάννη Θώμογλου και ψάχνει ένα μεταγραφικό “κερασάκι”.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις αναφέρουν:

💥 Ο Παντελής Δεληωρίδης στα χρώματα της ομάδας μας!

🤝Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση ακόμα μια μεταγραφή , στην προσπάθεια που κάνουμε να παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο και ανταγωνιστικό ρόστερ!

Ο λόγος αυτή την φορά, για τον Παντελή Δεληωρίδη, ένα παιδί γεννημένο στις 18/05/2005 που αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου! Ο Παντελής έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του ΑΠΟΞ και μετέπειτα έκανε το step-up φορώντας και την φανέλα της πρώτης ομάδας του ΑΠΟΞ. Στην συνέχεια φόρεσε τις φανέλες του Άρη Πετεινού και της Ασπίδας Ξάνθης

Έχοντας πλέον για ποδοσφαιρική στέγη τον Παύλο Μελά Κουτσού, όλοι εμείς ευχόμαστε στο νέο μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας μας καλή ποδοσφαιρική σεζόν με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς !

✍️ Ξανά στα χρώματα του Παύλου Μελά Κουτσού ο Ιωάννης Θωμόγλου !

Γεννημένος στις 25/07/2001, ο Γιάννης επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από ένα πολύ σύντομο πέρασμα από τον Ατρόμητο Χρύσας !

⚽️Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα αγωνίζεται στην θέση “10” αλλά και σε αυτή των εξτρέμ δίνοντας την ευχέρεια στον προπονητή μας να τον αξιοποιήσει στο μέγιστο!

Ο ποδοσφαιριστής μας ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Άρη Πετεινού και μετέπειτα αγωνίστηκε με τις φανέλες των Κεσσάνη Εράσμιου , Ασπίδα Ξάνθης , Αναγέννηση Θαλάσσιας την χρόνια που αγωνιστικέ στην Γ´ Εθνική και με την φανέλα του Παύλου Μελά Κουτσού!

Ευχόμαστε στον Γιάννη, καλή αγωνιστική χρόνια χωρίς τραυματισμούς και με επιτυχίες !

💥Άξιο αναφοράς είναι πως, ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας Χρηστος Γκιαουρακης , σκοπεύει να ενισχύσει την ομάδα μας με ακόμα 1-2 προσθήκες στην προσπάθεια που καταβάλουμε όλοι μας , ώστε να παρουσιαστεί όσο πιο πλήρης και ανταγωνιστική γίνεται η ομάδα μας στο πρωτάθλημα !

Share it