Search

Η ΕΠΟ όρισε το Κοζάνη-Ηρακλής στην…Κομοτηνή

Στο ΔΑΚ Κομοτηνής θα διεξαχθεί τελικά το αναβληθέν παιχνίδι για την Γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της Κοζάνης και του Ηρακλή.

Ο αγώνας που ήταν να πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Κοζάνης, δεν ξεκίνησε ποτέ, με απόφαση της ΕΠΟ τρεις ώρες πριν την σέντρα, αφού Αστυνομία και Περιφέρεια δεν έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες, με την ΠΑΕ Κοζάνη να μην συμφωνεί για την διεξαγωγή της αναμέτρησης κεκλεισμένων των θυρών. Η παραπάνω απόφαση πάρθηκε βεβαίως και με γνώμονα πως το ΔΑΚ Κοζάνης έχει κριθεί ακατάλληλο για την διεξαγωγή αγώνων.

Εν τέλει όπως ανακοίνωσε και η ΠΑΕ Ηρακλής, το ματς θα διεξαχθεί την Κυριακή 17/9 στις 16:00 στο γήπεδο του Πανθρακικού. Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας ότι ο αγώνας με αντίπαλο την ομάδα της Κοζάνης, στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ορίστηκε να διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 16:00 το απόγευμα”

Παράλληλα από χθες ο Δήμος Κοζάνης προχώρησε στην εξής ανακοίνωση:

Στενή συνεργασία και συντονισμός ενεργειών προκειμένου να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Κοζάνης, ώστε να φιλοξενεί αγώνες της Super League 2.

?Κατόπιν αιτήματος του Δήμου Κοζάνης προς την ΕΠΟ και την SL2 θα επισκεφθεί το χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου εμπειρογνώμονας, προκειμένου να συζητηθεί η πορεία υλοποίησης των εργασιών προσαρμογής του ΔΑΚ στις απαιτήσεις της κατηγορίας”

*Photo Credit: Πανθρακικός fb

Share it