Search

Pre Game: Με φόντο την Δ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνονται στη μάχη Πανθρακικός και Αλεξανδρούπολη (15:00, LIVE SA)

Με στόχο την πρόκριση στην Δ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ρίχνονται στη μάχη σήμερα, Πανθρακικός (15:00) και Αλεξανδρούπολη (16:00) (LIVE και τα δύο ματς από το SA).

Με όπλα το ΔΑΚ Κομοτηνής και την…προϊστορία ο Πανθρακικός!

Ο “Πάνθραξ” μετά την 5αρα επί του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και την 6αρα κόντρα στον Θησέα Αγριάς, αντιμετωπίζει στην Γ’ φάση τον Εθνικό Πειραιώς, ένα εμπόδιο σαφώς υψηλότερο από τα προηγούμενα.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι το οποίο ξυπνά αρκετές αναμνήσεις από τα προηγούμενα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων. Ένα από αυτά σαφώς και είναι η νίκη του Πανθρακικού με 3-2 στις 24 Νοεμβρίου του 2006 για την Β’ Εθνική, σε ένα ματς όπου ο Εθνικός προηγούνταν με 1-2 μέχρι και το 90′ και ο Πανθρακικός ανέτρεψε τα δεδομένα με δύο γκολ στις καθυστερήσεις.

Την ίδια σεζόν οι πράσινοι έφυγαν με το διπλό και από τον Πειραιά με 0-1, ενώ την επόμενη επικράτησαν στην Κομοτηνή με 2-1 και ηττήθηκαν στην έδρα του Εθνικού με 3-2. Τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων την σεζόν 2010-11 για την Football League με τον Πάνθραξ να μετρά δύο νίκες, με 1-0 στην Κομοτηνή και 1-2 στον Πειραιά.

Ο Εθνικός στην Α’ φάση ξεπέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟ Κρουσσώνα με 5-0, ενώ στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης έφυγε με το διπλό από την Ρόδο, κερδίζοντας τον τοπικό Ιάλυσο με 0-2, σε ένα δυνατό ματς.

Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα για τα σύνολα του Γιάννη Αποστολίδη και του Βαγγέλη Χαντέ, που θα παραταχθούν πλήρη, με στόχο την πολυπόθητη πρόκριση. Τέλος να σημειωθεί πως οι Πειραιώτες ταξίδεψαν και βρίσκονται ήδη από χθες στην Κομοτηνή, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα θα τιμήσουν για την προσφορά του τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Βλάση Καζάκη.

Με στόχο μια ακόμα υπέρβαση η Αλεξανδρούπολη!

Μια δύσκολη αποστολή έχει μπροστά της η Αλεξανδρούπολη. Η ομάδα του Γιάννη Δορουγιδένη μετά την μεγάλη νίκη-πρόκριση με 1-0 κόντρα στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου (Θύελλα Σαρακηνών) και την πρόκριση άνευ αγώνα από την 2η φάση, βρίσκει στον δρόμο της έναν ακόμα σύλλογο από τη Γ’ Εθνική.

Το επίπεδο δυσκολίας ωστόσο αυτή τη φορά είναι ακόμα μεγαλύτερο, μιας που ο Απόλλων Παραλιμνίου, πρόκειται για τον σύλλογο που αποτέλεσε την περσινή έκπληξη του θεσμού, φτάνοντας έως και τα Προημιτελικά.

Οι Σερραίοι υποδέχονται τους Εβρίτες μετά την…Αγγλική πρόκριση επί της Βιστωνίδας στη Φελώνη με 3-4 και την “χιτσκοκική” νίκη στη διαδικασία των πέναλτι με 8-9 επί της Αναγέννησης Άρτας, μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης.

Tόσο για την ομάδα του Κώστα Κιάσσου, όσο και για την Αλεξανδρούπολη, δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα της τελευταίας στιγμής.

Θυμηθείτε τους διαιτητές όλων των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας ΕΔΩ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Γ’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας:

ΟΦ Ιεράπετρας – Καμπανιακός 0-3 α.α.

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 16:00

Αστέρας Λιανοκλαδίου Σταυρού – Γιούχτας (14:00)

Πανθρακικός – Εθνικός (15:00)

Απόλλων Παραλιμνίου – Αλεξανδρούπολη

Μακεδονικός – Αιγάλεω

Κοζάνη – Ηρακλής

Ηλιούπολη – Λεβαδειακός

ΑΟ Χανιώτης – Τηλυκράτης

Παναργειακός – Παμβουπρασιακός

Ιωνικός – Athens Kallithea

Αχαρναϊκός – Παναχαϊκή

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 16:00

Χανιά – Απόλλων Πόντου

Αιολικός – Αναγέννηση Καρδίτσας

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 16:00

Ζάκυνθος – Νίκη Βόλου

Προκρίνονται άνευ αγώνα: Διαγόρας Ρόδου, Μικρασιατικός, Πιερικός, Αλμωπός Αριδαίας, Καλαμάτα, ΑΕΛ.

Share it