Search

Οριστική διακοπή στο Πανθρακικός-Εθνικός! Στην Πειθαρχική της ΕΠΟ θα κριθεί η τύχη του αγώνα

Στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ θα κριθεί η τύχη της αναμέτρησης του Πανθρακικού με τον Εθνικό Πειραιώς, για την Γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε ένα ματς που εξ αρχής είχε ξεφύγει από τον έλεγχο του διαιτητή, με τα σκληρά μαρκαρίσματα, κυρίως από πλευράς Εθνικού, να διαδέχονται το ένα το άλλο, με αποτέλεσμα μόλις (!) 2 κίτρινες κάρτες, οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν από το 29ο λεπτό με το γκολ του Αντωνίου.

Το ματς εξελίχθηκε μέχρι και το 43ο λεπτό, όταν και επήλθε η διακοπή του. Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Ζωγραφάκης προέβη σε ένα πολύ δυνατό μαρκάρισμα στον Γιαννακιτσίδη, με τον ρέφερι να αφήνει το πλεονέκτημα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε ήδη ειδοποιηθεί μέσω της ενδοεπικοινωνίας από τον 2ο βοηθό.

Ο παίκτης του Πανθρακικού, σηκώθηκε από το έδαφος και μερικές στιγμές αργότερα, ο ίδιος παίκτης του Εθνικού τον χτύπησε εκ νέου, αυτή τη φορά εκτός φάσης! Αποτέλεσμα αυτών ήταν ο Γιαννακιτσίδης να πέσει στον αγωνιστικό χώρο πιάνοντας το πρόσωπό του, ενώ ακολούθησε γενική σύρραξη με ποδοσφαιριστές, αναπληρωματικούς και παράγοντες να ζητούν τον λόγο εκατέρωθεν.

Έπειτα και σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα, πάντα με πληροφορίες του SA, άτομο που ήταν καταγεγραμμένος ως “τραυματιοφορέας”, γρονθοκόπησε παίκτη του Εθνικού και συγκεκριμένα τον Γεωργούση, ο οποίος μάλιστα, αποχώρησε από το γήπεδο με Ασθενοφόρο, οδεύοντας για το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο της Κομοτηνής.

Ακολούθησαν διαβουλεύσεις μίας ώρας, με τους διαιτητές να αποφασίζουν να συνεχιστεί η αναμέτρηση, αλλά τους ανθρώπους του Εθνικού να αρνούνται να βγουν στον αγωνιστικό χώρο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανθρακικός (Γιάννης Αποστολίδης): Κασκαντάμης, Καλογρανάς, Χουάν Λαρέα, Σαπνάρας, Σμάλης, Ιβάν Σίλβα, Γιαννακιτσίδης, Πεχλιβανόπουλος, Παυλίδης, Βάσκος, Γκουτσίδης.

Εθνικός Πειραιώς (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Θεοδώρου, Κατσογιάννης, Μαλάι, Ντινιωτάκης, Χρούστινετς, Γεωργούσης, Μακρυγιάννης, Αντωνίου.

Share it