Search

Εκτός Κυπέλλου από τον ανώτερο και πιο έτοιμο Απόλλωνα Παραλιμνίου η Αλεξανδρούπολη FC

Με 3-0 από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου εκτός έδρας ηττήθηκε η Αλεξανδρούπολη FC, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Παραλιμνίου ήταν καλύτερη, έλεγχε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια, θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ μιας και ήταν πιο έτοιμη από τους Εβρίτες αφού είχε 3 εβδομάδες παραπάνω προετοιμασία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του Απόλλωνα ο Κατσαμάγκας που σημείωσε όλα τα γκολ του αγώνα. Το πρώτο στο 10′, το δεύτερο με πέναλτι στο 35′ και το τρίτο στο δεύτερο ημίχρονο.

Η μοναδική καλή ευκαιρία που δημιούργησε η Αλεξανδρούπολη ήταν από ένα στημένο του Ράλλη έξω από την περιοχή και από δεξιά όπου η μπάλα στην εκτέλεση πέρασε λίγα εκατοστά από το αριστερό κάθετο δοκάρι καταλήγοντας άουτ. Στο 85′ βγήκε ο Κοκκινίδης και καθώς στραβοπάτησε και γύρισε ο αστράγαλος του χωρίς να πάθει μεγάλη ζημιά, με την Αλεξ/πολη να συνεχίζει με 10 παίκτες αφού δεν υπήρχε άλλη αλλαγή.

Για τους Θρακιώτες ήταν ένα παιχνίδι στο σχεδιασμό της προετοιμασίας η οποία συνεχίζεται μιας και σήμερα έκλεισε ακριβώς 4 εβδομάδες. Πολύ σημαντικό ότι σε παιχνίδια με ένταση όπως αυτά του Κυπέλλου δεν είχε τραυματισμούς.

Σύνθεση Αλεξανδρούπολης: Παπαδόπουλος, Ακρίβος, Ράλλης, Παπαγεωργίου, Γκαϊδατζής, Γκουντενούδης, Γκαβανόζης, Μουρατίδης, Τζελέπης, Πατσιώρας Κ., Κυριζάκης.

Αγωνίστηκαν και οι: Σεντεμέντες, Παπαδόπουλος Ι., Καλτσάς, Σιβούδης, Κοκκινίδης.

Στον πάγκο έμειναν οι: Πατσιώρας Α., Μπόγλου, Παγωνίδης, Φραγγουλίδης.

Share it