Search

Ασημένιο μετάλλιο για την Εθνική Γυναικών των αδερφών Κεπεσίδου στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες «Ηράκλειο 2023»!

Άλλη μία μεγάλη επιτυχία του ελληνικού beach handball συντελέστηκε στην Κρήτη στους 3ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες «Ηράκλειο 2023».

Η Εθνική Γυναικών με τις αδερφές Μάγδα και Νικολίνα Κεπεσίδου από την Αλεξανδρούπολη στην σύνθεση της, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο μετά την ήττα της στον τελικό με 2-0 από τη δευτεραθλήτρια κόσμου και πλέον πρωταθλήτρια Μεσογείου Ισπανία.

Αυτό ήταν το 4ο μετάλλιο της Εθνικής Γυναικών και 5ο για το ελληνικό beach handball (χρυσό η Εθνική Ανδρών στην Πάτρα το 2019), ενώ ήταν το 3ος τελικός για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε ισάριθμες διοργανώσεις Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων

ΙΣΠΑΝΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ 2-0 (22-20, 23-20)

ΕΛΛΑΔΑ (Καραντώνη): Μ. Κεπεσίδου, Ποιμενίδου, Α. Παπαδοπούλου 6, Καλοϊδή, Μούρνου 16, Νικολάου, Τροχίδου 6, Μ. Κουκμίση, Ν. Κεπεσίδου 8, Μάστακα 4

“Έχουμε συνέπεια, είμαστε στην ελίτ του κόσμου- Αφιερωμένο στον Σ. Αγγελούδη του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Δήμο Θεσσαλονίκης”

Η Ομοσπονδιακή προπονήτρια Μαρία Καραντώνη υπογράμμισε: «Τηρουμένων των αναλογιών είμαστε ευχαριστημένες. Οι συνθήκες ήταν τέτοιες που δεν μπορούσαμε να κάνουμε προετοιμασία, λόγω των υποχρεώσεων των σωματείων που σε μία εβδομάδα αρχίζουν επίσημα ματς. Να ευχαριστήσουμε τα σωματεία ΟΦΝ Ιωνίας, Αναγέννηση Άρτας, ΑΕΣΧ Πυλαίας, ΑΕΠ Πανόραμα που έδωσαν άδεια στις αθλήτριες που ήταν κοντά μας. Αν η διοργάνωση διεξαγόταν μία εβδομάδα, νωρίτερα όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένη, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για όλους μας. Παραδεχόμαστε την ανωτερότητα της Ισπανίας στον τελικό, ήταν καλύτερη, μας βγήκε και η κούραση. Το ασημένιο μετάλλιο είναι μεγάλη επιτυχία, δείχνουμε ότι είμαστε εδώ, έχουμε συνέχεια και συνέπεια, έχουμε μέταλλο σαν ομάδα. Βρισκόμαστε στην ελίτ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης και του κόσμου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΟΧΕ Κώστα Γκαντή που μας στηρίζει. Αφιερώνουμε το μετάλλιο στον Αντιπρόεδρο της ΕΟΕ και πρώην Πρόεδρο της ΟΧΕ Στέλιο Αγγελούδη που από την αρχή της προσπάθειας μας στο Beach Handball ήταν δίπλα μας και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην προσπάθεια που κάνει στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Είναι ένας άνθρωπος του αθλητισμού, ένας δικός μας άνθρωπος και πιστεύουμε ότι αν εκλεγεί θα κάνει το καλύτερο για τον αθλητισμό στην πόλη και ιδιαίτερα στο χάντμπολ που ξέρουμε ότι αγαπάει»

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος αυτής της ομάδας»

Η διεθνής αθλήτρια Λένα Μούρνου δήλωσε: «Είναι μεγάλη επιτυχία το ασημένιο μετάλλιο. Συγχαρητήρια στην Ισπανία και ένα μεγάλο μπράβο στην δική μας ομάδα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, σήμερα ήταν καλύτερες, δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα. Χάσαμε στις λεπτομέρειες. Τέσσερα μετάλλια είναι σπουδαίο επίτευγμα, είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος αυτής της ομάδας».

Share it