Search

Κρεμά τα γάντια του” στα 37 ο Δημήτρης Κυριακίδης!

Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση πήρε σε ηλικία 37 ετών έχοντας πετύχει σημαντικά πράγματα στην καριέρα του  ο Δημήτρης Κυριακίδης. 

Ο έμπειρος Καβαλιώτης γκολκίπερ αφήνει πίσω μια λαμπρή καριέρα και προτίθεται να ασχοληθεί επαγγελματικά με την εκγύμναση τερματοφυλάκων. Ήδη βρίσκεται στην πρώτη φάση για το “B goalkeeping”. 

Τελευταίος του σταθμός είναι ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας, ενώ στο “απόγειο” της καριέρας του έπαιξε στον ΠΑΟΚ, κλήθηκε στην Εθνική ομάδα και αγωνίστηκε στην Ευρώπη με την Ξάνθη, όπως και σε τελικό Κυπέλλου με τους Θρακιώτες κόντρα στον Ολυμπιακό (2015). 

Ο Δημήτρης Κυριακίδης ακόμα θήτευσε σε Νέστο Χρυσούπολης (από εκεί, την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, “μετακόμισε” στο Δικέφαλο το 2004), Αγροτικό Αστέρα, Πανσερραϊκό, Λεβαδειακό, Παναιτωλικό, Κοζάνη, αλλά και στην Κύπρο με την Καρμιώτισσα. 

Στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του στον soccerpractor, ο Κυριακίδης τόνισε: “Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που συνεργάστηκα μέχρι σήμερα: Παίκτες, προπονητές, διοικήσεις. Ένα μεγάλο κεφάλαιο σαν ποδοσφαιριστής κλείνει και ανοίγει μια καινούρια σελίδα στην καριέρα μου. Από άλλο πόστο πλέον, αυτό του προπονητή τερματοφυλάκων. Καινούρια όνειρα, καινούριοι στόχοι, ανυπομονώ για το πρώτο βήμα”.

Share it