Search

Κόλπο γκρόσο με την απόκτηση “Βούδα” για τον ΑΟΞ!

Σε νέα πολύ σημαντική μεταγραφική έκπληξη προχώρησε ο ΑΟΞ που ενέταξε στο δυναμικό του τον πολύπειρο μεσοεπιθετικό, Γιώργου Πουτακίδη.

Ο “Βούδας” με πολλά χρόνια παρουσίας στον Άρη Πετεινού έπαιξε σημαντικό ρόλο στην τρομερή πορεία της ομάδας την τελευταία διετία οπού κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και πανηγύρισε με τους “κιτρινόμαυρους” την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Αν και είχε συμφωνήσει να συνεχίσει να φορά τα “κιτρινόμαυρα” ο Γιώργος Πουτακίδης εν τέλει αποφάσισε να ενισχύσει την προσπάθεια επανεκκίνησης του ΑΟΞ. Κάτι που αναμένεται να το κάνει με την μεγάλη εμπειρία που διαθέτει και με την αναμφισβήτητη ποιότητα του θα δώσει αρκετές λύσεις και σημαντική βοήθεια στο παιχνίδι της ομάδας του Χρήστου Μαλαδένη

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΞ αναφέρει:

O AOΞ ανακοινώνει με ικανοποίηση την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Πουτακίδη.

Ένας πολύπειρος ποδοσφαιριστής που μετά από μια μεγάλη καριέρα στο τοπικό μας ποδόσφαιρο όντας ένας εκ των κορυφαίων χαφ και προσφέροντας τα μέγιστα ως βασικός τα τελευταία χρόνια στον ΑΡΗ ΠΕΤΕΙΝΟΥ, έρχεται στην ομάδα του ΑΟΞ ώστε να προσφέρει εμπειρία και παράλληλα ποιότητα στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ευχαριστούμε την διοίκηση του ΑΡΗ ΠΕΤΕΙΝΟΥ για την συνεργασία μας και παράλληλα ευχόμαστε καλή πορεία στην Γ! Εθνική Κατηγορία.

Στον ποδοσφαιριστή ευχόμαστε υγεία και επιτυχία στους στόχους του.

Share it