Search

Ιδανικό ντεμπούτο στην Ελλάς Σύρου με “χρυσό” γκολ από τον Αλέξη Μελισσόπουλο!

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στο μοναδικό ματς που έγινε την Παρασκευή(8/9) η Ελλάς Σύρου που επικράτησε με 1-0 της ΑΕΡ Αφάντου αφορούσε τον 3ο όμιλο.

Πρωταγωνιστής ο ξανθιώτης επιθετικός Αλέξης Μελισσόπουλος που με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 37′ πέτυχε το γκολ που έκρινε τον αγώνα και χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Αυτή είναι η πρώτη νίκη Συριανής ομάδας στη Γ Εθνική και πλέον το συγκρότημα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα μπαίνει με άλλη ψυχολογία στο φετινό πρωτάθλημα. Για την ομάδα του Αφάντου αγωνίστηκε σε όλο το ματς με καλή εμφάνιση ο Κομοτηναίος Χρήστος Στοίνοβιτς

Διαιτητής ήταν ο Ζέστας με βοηθούς τους Παπαδάμ και Ιωαννίδη

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ (Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Ζάχι, Μάγκας, Οικονομόπουλος, Μπακατσέλος (63′ Καρμοίρης), Μελισσόπουλος (85′ Παυλόπουλος), Πρεβεζάνος (Λαντίκας 75΄), Μπόσιος, Ζαφείρης, Κονσι (85′ Συριανός), Κασάπης (46′ Μηνάς)

ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ (Χρυσόπουλος): Τσάβαρης, Παναγιωτόπουλος, Σουλάι, Κορλός (79′ Ζέλεφ), Στοϊνοβιτς, Κεσίδης, Αποστολίδης, Κιοσεογλου (63′ Χατζησαββας), Φερεντινος (88′ Χατζηκυριαζής), Ενσια (46′ Ζουνιορ) Λαθουρης.

Share it