Search

Εντυπωσιακός ΑΟΞ, γκολ και θέαμα στις νίκες Θαλασσιάς & Βιστωνίδας με ΑΠΟΞ & Ορφέα, μοιρασιά στο Κουτσό!

Τέσσερα πολύ ενδιαφέροντα φιλικά παιχνίδια διεξήχθησαν το απόγευμα του Σαββάτου(9/9) μετά και την αναβολή των αγώνων του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης, με θεαματικά σκορ αλλά και πολύ ωραία για τους φίλους που βρέθηκαν στα γήπεδα ματς.

Στις εγκαταστάσεις του Le Chalet ο ΑΟΞ ήταν εντυπωσιακός και επικράτησε με 7-0 του Κεραυνού Λευκόπετρας έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Βασίλη Λαζαρίδη που πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στην πρώην ομάδα του ενώ από ένα τέρμα σημείωσαν οι Βαγγέλης Μαλαδένης, Τάσος Καρακάσης, Χρήστος Σπυριδωνίδης και Ραφαήλ Μαλαδένης. Το ημίχρονο ήταν 2-0

Ματσάρα έγινε στην Θαλασσιά με Αναγέννηση και ΑΠΟΞ ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο να σκοράρουν κατά ριπάς με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 5-4(!). Για την ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού σκόραραν οι Αλέξανδρος Κοτζακελίνης, Καζάκης, Μπουμπούκης, Μαυροειδής και Τάσος Σαββίδης ενώ για την ομάδα του Λεωνία Πετρίδη σκόραραν οι Νικάκης(2 γκολ), Ξενίδης και Παυλίδης. Το σκορ ημιχρόνου ήταν 1-0.

Στην Φελώνη η Βιστωνίδα επικράτησε του Ορφέα Ξάνθης με 2-0 σε ένα ματς με καλό ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες που παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες. Για την ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη σκόραρε δύο εντυπωσιακά τέρματα ο Φώτης Τζεβελέκης ένα με δυνατό σουτ εκτός περιοχής και ένα τρομερό τέρμα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ(!). Το σκορ ημιχρόνου ήταν 1-0.

Τέλος πολύ ωραίο ματς έγινε στο Κουτσό μεταξύ του Παύλου Μελά και του Ηρακλή Ζυγού, με το μοναδικό που έλειπε να είναι το γκολ. Τόσο ο Χρήστος Σαμαράς για τον Παύλου Μελά όσο και ο Άγγελος Χασιώτης για την ομάδα του Ζυγού είχαν την ευκαιρία να δουν την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Συνοπτικά τα σκορ των αγώνων της ημέρας

ΑΟ Ξάνθης – Κεραυνός Λευκόπετρας  7-0

Παύλος Μελάς Κουτσού – Ηρακλής Ζυγού 0-0

ΑΟ Βιστωνίδας – Ορφέας Ξάνθης  2-0

Αναγέννηση Θαλασσιάς – ΑΠΟΞ  5-4

Share it