Search

Διπλή προσθήκη για ΑΟΞ που ενισχύεται με την απόκτηση των Φικρή και Δάγκα!

Εν αναμονή του πρώτου επίσημου αγώνα της επανεκκίνησης του ΑΟΞ, το Σάββατο στο Δροσερό με την στήριξη των φίλων της ομάδας(δείτε ΕΔΩ), η ομάδα της Ξάνθης προχώρησε στην επισημοποίηση της ολοκλήρωσης δύο ακόμα μεταγραφών.

Δύο παίκτες που προπονούνται καιρό τώρα και αγωνίστηκαν και στα φιλικά της ομάδας με την ομάδα του ΑΟΞ να επισημοποιεί την ολοκλήρωση της απόκτησης τους έχοντας λάβει πλέον τα δελτία των παικτών που άμεσα φυσικά υπολογίζονται από τον προπονητή της ομάδας, Χρήστο Μαλαδένη.

Ο λόγος για τον γεννημένο στις 4 Γενάρη του 1999 κεντρικό μέσο, Ιντζέ Καρά Φικρή που προέρχεται από εντυπωσιακές σεζόν με τις φανέλες των Κοτύλη, Εχίνου και Κότινου και έρχεται να δώσει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας

Ενώ μέλος του ΑΟΞ είναι και επίσημα ο γεννημένος το 2007 νεαρός επιθετικός, Δημοσθένης Δάγκας που μετά την παρουσία του στις ακαδημίες Βιστωνίδας, Ελπίδες Συκεών, PRO SOCCER και Πρωταθλητές Πεύκων επιστρέφει στην Ξάνθη για να φορέσει την ιστορική φανέλα του ΑΟΞ.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΟΞ αναφέρει:

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ιντζέ Φικρή.

Γεννημένος στις 04/01/1999 με καταγωγή από την Κοτύλη, αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού χαφ προερχόμενος από την ομάδα του ΕΧΙΝΟΣ SPORT.

Ευχαριστούμε την ομάδα του Εχίνου για την συνεργασία και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του Δημοσθένη Δάγκα που αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού.

Γεννημένος στις 05/07/2007 , ξεκίνησε από την ακαδημία του ΑΟ Βιστωνίδας, ακολούθησαν οι ακαδημίες Ελπίδες Συκεών, PRO SOCCER και οι Πρωταθλητές Πεύκων.

Καλή επιτυχία ευχόμαστε και στους δύο αθλητές μας.

Share it