Search

Με Ματθαίο Σαββίδη στην Προεδρία και αλλαγές το νέο Δ.Σ. του Λεύκιππου Ξάνθης!

Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Λεύκιπου Ξάνθης από την οποία αναδείχτηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο με αποχωρήσεις και νέα πρόσωπα, και επανεκλογή του ιδρυτικού μέλους και Προέδρου του συλλόγου Ματθαίου Σαββίδη.

Έτσι ο Ματθαίος Σαββίδης μαζί με τα νέα μέλη θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει να “μεγαλώνει” τον σύλλογο που πέρα από το μπάσκετ δραστηριοποιείται και στην κολύμβηση.

Να τονίσουμε εδώ πως σε σχέση με την προηγούμενη Διοίκηση του συλλόγου παρέμεινε ο Απόστολος Αποστολίδης, ο Χαρίλαος Ζακόπουλος και ο Αναστάσιος Ζάρας που απο Αντιπρόεδρος έγινε μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής. Αποχώρησαν οι Πέτρος Τσίλογλου, Στέφανος Παϊτάρης και Θωμάς Ξανθόπουλος με τα νέα πρόσωπα του Διοικητικού να είναι οι Δημήτρης Γκαγκαλίδης, Βασίλης Εξηνταβελώνης, Ιωάννης Καπαγερίδης και Σταύρος Χατζηγρηγορίου

Αναλυτικά η ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει:

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ που είχε και εκλογικό χαρακτήρα καθώς η θητεία της προηγούμενης Διοίκησης που είχε αναδειχθεί το 2020 ολοκληρώθηκε.

Μέσα από την ψηφοφορία των μελών αναδείχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο που έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Ματθαίος Σαββίδης

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου: Αποστολίδης Απόστολος, Γκαγκαλίδης Δημήτριος, Εξηνταβελώνης Βασίλειος, Ζακόπουλος Χαρίλαος, Καπαγερίδης Ιωάννης και Χατζηγρηγορίου Σταύρος.

Ελεγκτική Επιτροπή: Ζάρας Αναστάσιος, Παπαδοπούλου Νεκταρία, Σιγανός Αγησίλαος, Χρήστος Μιχαλακίδης (αναπληρωματικός)

Στις επόμενες μέρες ο Πρόεδρος του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ θα συγκαλέσει Διοικητικό Συμβούλιο για την κατανομή των θέσεων.

Ευχόμαστε σε νέα και παλιά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καλή θητεία με πολλές επιτυχίες !

Share it