Search

Νίκη στην πρόβα τζενεράλε για τον Άρη Πετεινού με δυνατό αέρα και…κατασκοπεία!(+photos)

Νικηφόρα ήταν η πρόβα τζενεράλε του Άρη Πετεινού που επικράτησε με 5-1 του Ηρακλή Ζυγού στο τελευταίο φιλικό πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με την Δόξα στην Δράμα(10/9, 16:00)

Σε μια αναμέτρηση που έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες καθώς είχε πολύ δυνατό αέρα με το πρώτο μέρος να δυσκολεύει αρκετά αμφότερες τις ομάδες, με τον Ηρακλή να παίρνει το προβάδισμα με τέρμα του Ανέστη Μπογιατζόπουλου με τους “κιτρινόμαυρους” να ισοφαρίζουν με αυτογκόλ για το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Άρη ήταν άκρως επιθετική και απόλυτα ουσιαστική παίρνοντας το προβάδισμα με ωραίο σουτ του Μετεντζίδη, για να έρθει νέο αυτογκόλ για το 3-1. Τον δείκτη του σκορ ανέβασε με τρομερό σλάλομ ο Τυριάκης, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται με ωραίο σουτ παίκτη που είναι υπό δοκιμή.

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν από κοντά ο Πρόεδρος της Δόξας Δράμας, Δημήτρης Περσίδης μαζί με τον προπονητή των “μαυραετών”, Μάριο Παναγιώτου που τσέκαραν την αγωνιστική κατάσταση του Άρη ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, αξίζει μάλιστα να τονιστεί πως μεγάλο μέρος του παιχνιδιού παρακολούθησαν μαζί με τον Πρόεδρο της ομάδας του Πετεινού, Φίλιππο Παραστατίδη και τον Βασίλη Τοροσίδη. Ενώ το ματς παρακολούθησε και ο Τεχνικός Διευθυντής του Άρη Αβάτου, Χρήστος Γκράνας

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it