Search

Pre Game: Πανέτοιμος για μια ακόμα πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας ο Πανθρακικός (17:00, LIVE SA)

Πανέτοιμος για την δεύτερη συνεχόμενη πρόκρισή του στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας, που θα τον φέρει στην Γ’ φάση του θεσμού είναι ο Πανθρακικός.

Οι πράσινοι μετά την εύκολη νίκη με 5-0 απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας την περασμένη Κυριακή, αντιμετωπίζουν σήμερα στο ΔΑΚ Κομοτηνής (17:00, LIVE SA) τον Κυπελλούχο της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Θησέα Αγριάς, με στόχο να κάνουν ένα ακόμα βήμα στη διοργάνωση και να αντιμετωπίσουν και πάλι πιθανότατα, μετά από χρόνια, μια επαγγελματική ομάδα από τη Super League 2.

Για το σημερινό παιχνίδι ο κόουτς Γιάννης Αποστολίδης υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του και μάλιστα δεν ανακοίνωσε αποστολή, κάτι που θα συμβεί στα αποδυτήρια του ΔΑΚ, πριν το ματς.

Από την άλλη οι Θεσσαλοί, που πέρυσι κέρδισαν τον τίτλο επικρατώντας στον Τελικό του Ολυμπιακού Βόλου με 1-0 στην παράταση, είναι ομάδα της Α’ κατηγορίας του τοπικού Πρωταθλήματος. Στην Α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, σε έναν αγώνα που διεξήχθη την περασμένη Τετάρτη κατάφεραν να επικρατήσουν με 1-0 του ΠΟ Φήκης, ομάδας της Γ’ Εθνικής, με το γκολ που σημείωσε στο 44′ ο νεοαποκτηθής Ηλίας Βλάχος.

Ο Θησέας ταξιδεύει στην Κομοτηνή και καλείται να πραγματοποιήσει μια ακόμα υπέρβαση, μεγαλύτερη του πρώτου γύρου, εάν θέλει να συνεχίσει στη διοργάνωση. Επίσης για την ομάδα του κόουτς Ανδρουτσόπουλου, δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα.

Γενικότερα, εάν ο Πανθρακικός παρουσιαστεί όπως πρέπει και αντιμετωπίσει το ματς με την δέουσα σοβαρότητα, ξεχνώντας πως απέναντι του βρίσκεται αντίπαλος χαμηλότερης κατηγορίας και δυναμικής, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και θα φτάσει σε μια ακόμα άνετη πρόκριση.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Δημήτρης Κεφαλάς με βοηθούς τους Βακουφτσή και Αναστασίου από την ΕΠΣ Σερρών.

Η σέντρα στο ΔΑΚ Κομοτηνής θα γίνει στις 17:00 και την εξέλιξη του παιχνιδιού θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθείτε ζωντανά μέσα από το SA.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας:

Κυριακή 3/9 17:00

Αστέρας Λιανοκλαδίου Σταυρού-Ατρόμητος Παλαμά

Πανθρακικός-Θησέας Αγριάς 

Αστέρας Πετριτή-ΑΟ Χανιώτης

Αναγέννηση Άρτας-Απόλλων Παραλιμνίου

Βύρωνας Καβάλας-Πιερικός

Ιάλυσος Ρόδου-Εθνικός

Νέα Αρτάκη-Αχαρναϊκός

ΑΟ Υπάτου-Παναργειακός

ΠΑΟ Βάρδας-Πανγυθεατικός

Μικρασιατικός-ΑΕ Μυκόνου (15:30)

Πάμισος Μεσσήνης-Ζάκυνθος (16:00)

Προκρίνεται άνευ αγώνα: Αλεξανδρούπολη FC

Share it