Search

Επιστρέφει στη Δόξα Γρατινής ο “βράχος” Γιώργος Σιδηρόπουλος

Σε μια σπουδαία κίνηση, την πρώτη της για φέτος, προχώρησε η Δόξα Γρατινής.

Η ιστορική Δόξα που πέρυσι παρά τις αρχικές της υψηλές βλέψεις, αρκέστηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, θέτει ψηλά τον πήχη και για την ερχόμενη σεζόν, με απώτερο στόχο να φτάσει αυτή την φορά, στην κατάκτηση τόσο του τίτλου όσο και της ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Η πρώτη μεταγραφική προσθήκη της Γρατινής, έρχεται από τον Πανθρακικό και ακούει στο όνομα, ενός παλιού γνώριμου, του Γιώργου Σιδηρόπουλου. Προφανώς και πρόκειται για έναν πολύπειρο στόπερ, “βράχο” της άμυνας, που μέχρι και την περσινή σεζόν αποτελούσε βασικό στέλεχος του “Πάνθραξ”, ωστόσο η συνεργασία του με τους πράσινους, δεν θα συνεχιστεί.

Ο “Σίδη” είχε αγωνιστεί εκ νέου με την φανέλα του συλλόγου της Δόξας, με τελευταία την σεζόν 2019-20 και επιστρέφει φέτος με στόχο να θωρακίσει την αμυντική γραμμή, ανεβάζοντας ταυτόχρονα το επίπεδο της ομάδας.

Ο Γιώργος Σιδηρόπουλος στο παρελθόν υπήρξε επίσης παίκτης των ΠΑΟ Κοσμίου, Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, Δόξας Προσκυνητών, Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου και Ελπίδας Σαπών.

 

Share it