Search

Δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα η Γυναικεία ομάδα της Ελπίς Γενισέας! Ο λόγος της απόφασης και η επόμενη μέρα

Μια αρκετά δύσκολη απόφαση πήρε η Διοίκηση της Ελπίδας Γενισέας σε συνεννόηση με τις παίκτριες του συλλόγου, καθώς αποφασίστηκε η περσινή πρωταθλήτρια του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Γυναικών να μην κατέβει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής αλλά και γενικότερα να αποσυρθεί μετά από ένα χρόνο από την δράση.

Ο λόγος αυτής της απόφασης όπως ενημέρωσαν και την ΕΠΟ είναι η μεγάλη έλλειψη ποδοσφαιριστριών λόγω τραυματισμών και προσωπικών υποχρεώσεων. Παράλληλα πάντως αφήνεται ένα αισιόδοξο μήνυμα για την επόμενη μέρα με την φράση “Τα καλύτερα έρχονται, γιατί «Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ»! ”

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Μετά από μία πολύ δύσκολη χρονιά μέσα στην οποία η ομάδα μας κατάφερε ακατόρθωτα πράγματα ,όπως να συσταθεί από το μηδέν,να οργανωθεί,να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα ,να αποκτήσει σεβασμό και κυρίως να γίνει μία ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και αφού ΜΑΖΙ για ακόμη μία φορά παίχτριες και παράγοντες της ομάδας συζήτησαν για το μέλλον της ,αποφασίσαμε ώριμα να μην κατεβάσουμε την ομάδα μας σε καμία κατηγορία του Πρωταθλήματος για τη σεζόν 2023-2024 ,με σκοπό με τη νέα αυτή σεζόν να χτίσουμε «κάτι» πιο ουσιαστικό ,με γερά θεμέλια και βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο του τόπου μας. Θα θέλαμε για ακόμη μία φορά να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την απίστευτη στήριξη σας και να σας καλέσουμε να συνεχίσετε να είστε δίπλα μας και φέτος σαν μια γροθιά. Τέλος, καλούμε όλα τα κορίτσια μικρά, μεγάλα, νέες και γυναίκες με μεγάλη μας χαρά να έρθουν στην ομάδα μας και να αποκτήσουν νέες, όμορφες και μαγικές ποδοσφαιρικές εμπειρίες και όχι μόνο!

(Την απόφαση μας αποστείλαμε με επίσημη επιστολή στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και κοινοποιήσαμε αυτή στην ΕΠΣ Ξάνθης)

Με εκτίμηση,
Η διοίκηση της Γυναικείας Ποδοσφαιρικής Ομάδας «Ελπίς Γενισέας».

ΥΓ : Τα καλύτερα έρχονται, γιατί
«Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ»!

Η επιστολή στην ΕΠΟ αναφέρει:

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι,

Η Γυναικεία Ποδοσφαιρική Ομάδα “ΕΛΠΙΣ ΓΕΝΙΣΕΑΣ” ύστερα από μία άκρως επιτυχημένη χρονιά,είναι στη δυσάρεστη αλλά ειλικρινή θέση να σας ανακοινώσει πως δεν θα συμμετέχει σε καμία κατηγορία του Γυναικείου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου για την αγωνιστική περίοδο “2023-2024”. Την απόφαση αυτή έλαβε ο σύλλογος μας υπόψιν,με βάση την μεγάλη έλλειψη ποδοσφαιριστριών λόγω τραυματισμών και προσωπικών υποχρεώσεων και αφού έγινε συζήτηση με όλες τις παίχτριες της ομάδος. Με απόλυτο σεβασμό λοιπόν και αγάπη προς τις εναπομείνασες ποδοσφαιρίστριες, τον κόσμο μας αλλά και το Γυναικείο Ποδόσφαιρο του τόπου μας γενικότερα, αποφασίσαμε να μην συμμετέχουμε στο Πρωτάθλημα με σκοπό το “χτίσιμο” και τη θεμελίωση γερών βάσεων αυτή τη χρονιά δουλεύοντας σκληρά και αναζητώντας καινούργιες παίχτριες που μαζί με τις παρούσες θα πλαισιώσουν την πανέμορφη οικογένεια μας.

Με σεβασμό, Η διοίκηση της “ΕΛΠΙΣ ΓΕΝΙΣΕΑΣ”.

Share it