Search

Και Κομψάτος και Πανθρακικός! Ο διπλός ρόλος του Κυριάκου Αμαξόπουλου τη νέα σεζόν

Στην τεχνική ηγεσία του Κομψάτου Πολυάνθου θα παραμείνει για άλλη μια σεζόν ο Κυριάκος Αμαξόπουλος.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, μετά από μια πλούσια καριέρα, ανέλαβε τις τύχες του συλλόγου τον Γενάρη του 2020 και έκτοτε ηγήθηκε της προσπάθειας του Πολύανθου στην Α’ και την Β’ ΕΠΣ Θράκης.

Αρχικά κατέκτησε την άνοδο και πέρυσι οδήγησε τον Κομψάτο στην καλύτερη σεζόν της ιστορίας του, με την ερχόμενη σεζόν να αποτελεί κίνητρο για όλους για ακόμα υψηλότερες πτήσεις.

Παράλληλα ο Κυριάκος Αμαξόπουλος ανακοινώθηκε και από τον Πανθρακικό, στον οποίο θα έχει επίσης ρόλο προπονητή στις ακαδημίες του συλλόγου. Να σημειωθεί πως ο “Αμαξό” παρακολούθησε τον περασμένο μήνα και την Α’ φάση της σχολής UEFA B.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κομψάτου Πολυάνθου:

“Ο Προπονητής της ομάδας μας Κυριάκος Αμαξόπουλος αναλαμβάνει χρέη προπονητή και στις ακαδημίες του Πανθρακικού, Συγχαρητήρια στο κόουτς και του ευχόμαστε ότι καλύτερο.

Υ.Γ. Ο Κυριάκος Αμαξόπουλος θα συνεχίσει να είναι Προπονητής της ανδρικής ομάδας μας.”
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανθρακικού:

“Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κυριάκο Αμαξόπουλο, ο οποιος αναλαμβάνει προπονητής στις ακαδημίες του συλλόγου μας!

Ο κ. Αμαξόπουλος έχει το UEFA C ενώ αυτό το διάστημα παρακολουθεί τη σχολή για την απόκτηση του UEFA B. Παράλληλα είναι προπονητής στην ομάδα του Κομψάτου Πολυάνθου, όπου πέρυσι πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης.
Καλωσορίζουμε τον Κυριάκο στην οικογένεια του Πανθρακικού και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες!”

Share it