Search

Photos: Αποκλεισμός απο τον δυνατό Απόλλωνα με ψηλά το κεφάλι για την ψυχωμένη Βιστωνίδα!

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε το Κύπελλο Ελλάδας η Βιστωνίδα που πάλεψε με ψυχή και πάθος, στην πρώτη της συμμετοχή στον ιστορικό θεσμό, χάνοντας από τον πολύ δυνατό Απόλλωνα Παραλιμνίου με 3-4 σε ένα ματς με συγκλονιστικό φινάλε

Οι Κυπελλούχοι Σερρών ξεκίνησαν πολύ δυνατά και στο 14′ μετά από πολύ ωραία συνεργασία των Κατσαμάγκα, Τζαμπέγια και τελικό αποδέκτη τον Ταράση ο τελευταίος με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Η αντίδραση της ξανθιώτικης ομάδας ήταν εξαιρετική και στο 21′ κατάφερε με πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής του Γιώργου Τολμίδη έφεραν το ματς στα ίσια.

Μετά την ισοφάριση η ομάδα του Κώστα Κιάσσου αναζήτησε εκ νέου το προβάδισμα όμως τόσο το φάουλ του Καρυοφύλλη όσο και η προσπάθεια του Κατσαμάγκα σταμάτησαν πάνω στον Μανιά που κράτησε το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Απόλλωνα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή εντός περιοχής του Καρυοφύλλη από τον Τολμίδη, και στο 48′ ο Κατσαμάγκας ευστόχησε για να βάλει ξανά μπροστά στο σκορ την ομάδα των Σερρών

Στο 62′ η ομάδα του Παραλιμνίου με νέα στατική φάση κατάφερε να κάνει το 1-3, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Καρυοφύλλη που έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μανιά. Με τον Κατσαμάγκα στο 68′ να κάνει το 1-4 εκμεταλλευόμενος εξαιρετική ασίστ του Ελέζι και με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ.

Στο 80′ με τρομερό σουτ εκτός περιοχής του Παναγιώτη Γιαρμαντζίδη η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη που πάλεψε στα ίσια απέναντι στον δυνατό αντίπαλο της μείωσε σε 2-4.

Μάλιστα στο 82′ η ομάδα του ΑΟΒ απέδειξε πως έχει ψυχή και μετά από κλέψιμο του Γιαρμαντζίδη και σουτ του Κοτόπουλου που σταμάτησε ο Γκαϊδατζάκης ο Ορέστης Μπουτζικούδης με πλασέ έκανε το 3-4. Με την ομάδα της Ξάνθης τις καθυστερήσεις να αγγίζει την ισοφάριση όμως η κεφαλιά του Πάρη Κοτόπουλου πέρασε δίπλα από το δοκάρι

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Τάσος Τσιλίκας από την ΕΠΣ Καβάλας με βοηθούς τους Γιάννης Γεωργαντέλλης της ΕΠΣ Καβάλας και ο Γιώργος Διονίδης της ΕΠΣ Θράκης.

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ(Γ. Δημητριάδης): Μανιάς, Αγγελίδης Στ.(65′ Αγγελίδης Π.) , Τολμίδης, Τζεβελέκης Ζ., Δεμένικος, Τζεβελέκης Φ.(65′ Σαμαράς), Τσεπνόγλου(52′ Θωμαίδης), Μπουτζικούδης, Κοτόπουλος, Κιολείδης, Γιαρμαντζίδης(89′ Πιτσόλης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Κ. Κιάσσος): Γκαϊδατζάκης, Κοπανάκης(77′ Ζαχαρούλης), Τσομαχασβίλι, Ζαβέρδας(77′ Νικολαίδης), Γκούμας, Τσιάτρης, Τζαμπέγια , Τσιμίκας(55′ Ελέζι), Καρυοφύλλης Β.(77′ Τιτής), Κατσαμάγκας, Ταράσης(63′ Κιουτσεκτσίδης)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it