Search

Μετατίθεται η σέντρα στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Θράκης λόγω των πυρκαγιών

Λόγω της δραματικής κατάστασης που βιώνουν οι κάτοικοι του νομού Ροδόπης το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τις καταστροφικές πυρκαγιές, η ΕΠΣ Θράκης ανακοίνωση την μετάθεση της ένραξης των διοργανώσεών της για τη σεζόν 2023-24.

Συγκεκριμένα, το Super Cup ΕΠΣ Θράκης “Νικόλαος Ντοσίδης” θα διεξαχθεί μια εβδομάδα αργότερα της πρότερης ημερομηνίας και συγκεκριμένα την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου.

Επίσης το Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου και όχι το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Παράλληλα δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στην πρεμιέρα της Β’ ΕΠΣ Θράκης, που ούτως ή άλλως κάνει σέντρα αργότερα, δηλαδή την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, ενώ και το Κύπελλο ΕΠΣ Θράκης θα ξεκινούσε μετά τις 15 Οκτωβρίου, όταν και πιθανότατα θα διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος των Δημοτικών εκλογών. Αναλυτικά:

“Η Ε.Ε της ένωσης – μετά τις πυρκαγιές στην Ροδόπη- αποφάσισε την μετάθεση έναρξης των αγωνιστικών δραστηριοτήτων για την περίοδο 2023-24 ως εξής:

1) Την διεξαγωγή του Super cup “Νίκος Ντοσίδης» στις 27-9-2023 . Τα έσοδα του εν λόγω αγώνα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση οικογένειας πυρόπληκτου με τέκνο Αμ.Ε.Α (Τιμή εισιτηρίου 5 Ευρώ).
2) Η έναρξη του πρωταθλήματος της Α Κατηγορίας μετατίθεται για τις 11/10/2023.”

Share it