Search

Το πρόγραμμα προβολών στον Κινηματογράφο Ηλύσια από 24 έως 30 Αυγούστου!

Στον Κινηματογράφο «ΗΛΥΣΙΑ» από την Πέμπτη 24/8 έως και την Τετάρτη 30/8 θα προβληθούν οι τέσσερις παρακάτω ταινίες για την έναρξη της κινηματογραφικής σεζόν 2023-2024:

 

Ξανά κοντά μας η Κομεντί που «σπάει» κάθε ρεκόρ, «Barbie» της ΓκρέταΓκέργουιγκ(LadyBird, Μικρές Κυρίες) με τους ΜάργκοτΡόμπι, ΡάιανΓκόσλινγκ, ΑμέρικαΦερέρα, ΚέιτΜακΚίνον, Ίσα Ρέι, Ρέα Πέρλμαν, ΓουίλΦέρελ, Μάικλ Σέρα, ΑριάναΓκρίνμπλατ, ΆναΚρούζΚέινι, Τζέιμι Δημητρίου, ΝίκολαΚόκλαν, Ρίτου Άρια, ΈλενΜίρεν, ΝτούαΛίπα& Τζον Σένα…

Υπόθεση: Η ζωή στον κόσμο της Barbie, απαιτεί να είστε το απόλυτα τέλειο πλάσμα, περιτριγυρισμένο από ένα απόλυτα τέλειο περιβάλλον. Εκτός βέβαια, αν βιώνετε μιαβαθιά, υπαρξιακή κρίση. Ή είστε ένας Κεν. Η βραβευμένη με Όσκαρ σκηνοθέτης και συγγραφέας, ΓκρέταΓκέργουιγκ (LittleWomen και LadyBird) σκηνοθέτησε τη Barbie βάσει του σεναρίου που έγραψε η ίδια, μαζί με τον προτεινόμενο για ΌσκαρΝόαΜπάουμπαχ (MarriageStory και TheSquidandtheWhale), και άντλησε την έμπνευσή της από τη διάσημη κούκλα Barbie, της Mattel.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Σάββατο, Τρίτη, Τετάρτη: 19:30, Κυριακή, Δευτέρα: 22:30.

Έρχεται σε Πανελλήνια Πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη Βιογραφική ταινία, «Οπενχάιμερ» του ΚρίστοφερΝόλαν (Μεμέντο, Insomnia, Τριλογία: Σκοτεινός Ιππότης, ThePrestige, Inception, Interstellar, Δουνκέρκη, Tenet) με τους ΚίλιανΜέρφι, ΈμιλιΜπλαντ, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ., Ματ Ντέιμον, ΦλόρενςΠιου, ΡάμιΜάλεκ, ΓκάριΟλντμαν, ΤζοςΧάρτνετ, ΤζακΚουέιντ, ΓκούσταφΣκάρσγκαρντ, ΟλίβιαΘέρλμπι, ΚένεθΜπράνα, ΆλντενΈρενραϊχ, ΝτέιβιντΝταστμάλτσιαν, ΝτέινΝτιχάν, ΚέισιΆφλεκ&ΆλεξΓουλφ…

Υπόθεση: Στο σενάριο και σκηνοθεσία του ΚρίστοφερΝόλαν, το «Οπενχάιμερ»  είναι ένα επικών διαστάσεων θρίλερ, που βάζει τους θεατές στην αγωνιώδη και παράδοξη κατάσταση ενός αινιγματικού ανθρώπου που παίρνει το ρίσκο να καταστρέψει τον κόσμο, προκειμένου να τον σώσει. Η ταινία βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο AmericanPrometheus: TheTriumphandTragedyof J. RobertOppenheimer του Κάι Μπερντ και του αείμνηστου Μάρτιν Τζ. Σέργουιν.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Σάββατο, Τρίτη, Τετάρτη: 22:00, Παρασκευή: 21:15, Κυριακή, Δευτέρα: 18:45

Κοντά μας η ταινία Κινουμένων Σχεδίων, «Ρίκι ο Πελαργός & το Μυστήριο του Χαμένου Θησαυρού» τωνΜπέντζαμιν Κουάμπεκ&ΜίτιΤάνγκεμε τους Γιάννη Καραούλη, Άρη Κυπριανού, Αθηνά Σάββα, Μάριαν Κυπριανού, Μιχάλη Καζάκα, ΠέτροΚονόμου, Ιωάννα Παπαμιχαλοπούλου& Ανδρέα Τσέλεπο στην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση:Απολαμβάνοντας το χειμώνα σε μια Μεγάλη λίμνη στη Βόρεια Αφρική, ο Ρίκι μαθαίνει ότι αυτή τη φορά δεν θα του ανατεθεί μια τόσο τιμητική και υπεύθυνη αποστολή, ώστε να ηγηθεί της πτήσης ενός κοπαδιού πελαργών προς το βορρά. Μη θέλοντας να το ανεχτεί αυτό, ξεκινάει ένα ανεξάρτητο ταξίδι γεμάτο κινδύνους και περιπέτειες. Στην πορεία, ο Ρίκι θα συναντήσει ένα κοπάδι από σπουργίτια σε μπελάδες, αιχμαλωτισμένα από τα κακά πουλιά marabou με επικεφαλής το άπληστο παγώνι Ζαμάνο. Για να αποκτήσουν ελευθερία, τα πουλιά θα πρέπει να γίνουν μια ομάδα, να δείξουν θάρρος, ευρηματικότητα και εφευρετικότητα για να λύσουν το παζλ που τους έχει ανατεθεί, και να βρουν έναν μυστηριώδη θησαυρό.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Παρασκευή: 19:00, Κυριακή: 16:45, Τετάρτη: 17:30.

  

Ενώ μαζί μας και η ταινία Κινουμένων Σχεδίων, «Ο Απίθανος Μορίς»τωνΤόμπιΓκένκελ(Ουπς! Ο Νώε Έφυγε…, Γιάκαρι: Η Ταινία, Ουπς 2! Ο Νώε Ξανά Έφυγε…) &Φλοριάν ΒέστερμανμετουςΚώστα Αποστολίδη, Μυρτώ Ναούμ, Τάσο Νταπαντά, Τάκη Σακελλαρίου, Βαγγέλη Χαλκιαδάκη, Ελένη Μπίκου, Κώστα Τερζάκη, Ράφαελ Αριστοτέλους& Μυρτώ Κάζηστην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση: Ο Μορίς, ένας πανέξυπνος γάτος του δρόμου, έχει σκεφτεί την τέλεια απάτη για να βγάζει λεφτά: παρέα με έναν νεαρό αυλητή, τον Κιθ, πάνε από πόλη σε πόλη πείθοντας τους κατοίκους της να αναλάβουν να απομακρύνουν, με το αζημίωτο φυσικά, τους αρουραίους που δημιουργούν προβλήματα. Αυτό που δεν τους λένε, βέβαια, είναι ότι οι εν λόγω αρουραίοι είναι μέρος της απάτης: πρόκειται για φίλους τους, οι οποίοι εντελώς βολικά έπειτα από την παρέμβαση του Μορίς και του Κιθ «απαλλάσσουν» τους κατοίκους από την παρουσία τους… όπως κι από τα λεφτά τους! Όταν, όμως, η παρέα φτάσει στην πόλη του Μπαντ Μπλιντς, το κόλπο τους αχρηστεύεται, αφού βρίσκουν να συμβαίνουν περίεργα περιστατικά: κάτι πολύ σκοτεινό τούς περιμένει στους υπονόμους… Όμως, ό,τι κι αν είναι, υπολογίζουν χωρίς τον Απίθανο Μορίς και την παρέα του!

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Σάββατο, Τρίτη: 17:15.

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών& τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας ilisia.gr, κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebookή ακολουθώντας μας σεInstagram,YouTube&TikTok.

Share it