Search

Νέα μεταγραφική ενίσχυση μέσω Ορφέα για τον Άρη Πετεινού που απέκτησε και Καλαϊτζόπουλο!

Την 9η μεταγραφή του ολοκλήρωσε ο Άρης Πετεινού που επισημοποίησε την απόκτηση του 21χρονου αμυντικού Γιάννη Καλαϊτζόπουλου που γίνεται ο 5ος παίκτης που κάνει την διαδρομή Ορφέα Ξάνθης – Άρη Πετεινού, και έρχεται να δυναμώσει την αμυντική γραμμή των “κιτρινόμαυρων” ενόψει της ιστορικής πρώτης συμμετοχής του συλλόγου στην Γ’ Εθνική

Έτσι μετά τους Νίκο Μελισσόπουλο, Λάζαρο Παπαδόπουλο, Θωμά Τσέκο, Γιάννη Αλαγκιοζίδη, Γιώργο Τσάκαλο, Ντίνο Τουργαίδη, Στράτο Αμανατίδη, Γιάννη Στριγκώνη ο Γιάννης Καλαϊτζόπουλος γίνεται και επίσημα η 9η μεταγραφή του Άρη Πετεινού που το απόγευμα του Σαββάτου(19/8, 18:00) θα αναζητήσει την κατάκτηση ακόμα ενός τροπαίου στο Super Cup της ΕΠΣ Ξάνθης κόντρα στον περσινό Κυπελλούχο, Ορφέα

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πετεινού αναφέρει:

Ο Άρης Πετεινού ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Καλαϊτζόπουλου.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός έρχεται να ενισχύσει την ομάδα μας μετά από μια πετυχημένη διετία στον Ορφέα Ξάνθης όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια ως βασικός παίρνοντας εμπειρίες Γ ! Εθνικής κατηγορίας. Παραστάσεις που θα χρειαστούν στην φετινή απαιτητική για όλους σεζόν.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ατρόμητου Πτολεμαϊδας όπου αγωνίστηκε από το 2008 έως το 2019 παίζοντας σε όλα τα τμήματα από τα BAMBINI έως και την αντρική ομάδα στην Α! και Β! ΕΠΣ Κοζάνης.

Το 2019-2020 ήρθε η ΦΣ Κοζάνη και η άνοδος στην Γ Εθνική κατηγορία από την Α! ΕΠΣ.

Από το 2020-2021 και τα 18 του χρόνια στην Γ! εθνική αρχικά με τον Ερμή Αμύνταιου και ακολούθως με τους συντοπίτες μας του Ορφέα Ξάνθης την διοίκηση του οποίου ευχαριστούμε για την συνεργασία.

Γιάννη , καλώς ήρθες στον Πετεινό.!

Share it