Search

Δυναμικό μεταγραφικό ντεμαράζ με πενταπλό μεταγραφικό χτύπημα για την Βιστωνίδα!

Στους ρυθμούς της ιστορικής συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου κινούνται άπαντες στον Αθλητικό Όμιλο Βιστωνίδας

Η ομάδα του ΑΟΒ με προπονητή τον Γιάννη Δημητριάδη και γυμναστή τον Χρήστο Πασχαλάκη αποφασίστηκε να διατηρήσει τον βασικό κορμό του ρόστερ το οποίο άλλωστε οδήγησε πέρσι την ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ, με την ενίσχυση να έρχεται με πρόσωπα που μπορούν άμεσα να μπουν και να ενισχύσουν την ομάδα.

Στην άμυνα ο σύλλογος ενισχύθηκε με την απόκτηση του δυναμικού κεντρικού αμυντικού, Θοδωρή Δεμένικου από την Ασπίδα Ξάνθης. Με την κυρίως ενίσχυση να έρχεται στον χώρο του κέντρου εκεί οπού αποκτήθηκε ο πολύπειρος Παναγιώτης Θωμαίδης που αποκτήθηκε από τον Άρη Πετεινού, ο ταλαντούχος Ορέστης Μπουτζικούδης από την Αναγέννηση Θαλασσιάς ενώ σημαντική  κρίνεται και η επιστροφή στον σύλλογο του Στέφανου Αγγελίδη που επιστρέφει στην ομάδα που αναδείχτηκε. Στην μεσοεπιθετική γραμμή η ομάδα της Βιστωνίδας ενισχύθηκε με τον Παναγιώτη Γιαρμαντζίδη από την Ασπίδα Ξάνθης, που ήδη με την παρουσία του στα φιλικά της ομάδας έδειξε πως “κούμπωσε” αμέσως με τους νέους συμπαίκτες του σκοράροντας και στα τρία φιλικά που έχει δώσει η ομάδα του.

Οι ανακοινώσεις της ομάδας αναφέρουν:

Share it