Search

Δεκάρι με προϋπηρεσία σε Πανθρακικό και Άβατο απέκτησε η Δόξα Δράμας!

Μετά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κύπριο προπονητή, Μάριο Παναγιώτου η Δόξα Δράμας ξεκίνησε και την ενίσχυση της με μια από τις “κινήσεις” των μαυραετών να είναι η απόκτηση του πρώην μεσοεπιθετικού Πανθρακικού & Άρη Αβάτου, Νίκου Παπαδόπουλου που την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Θερμαϊκό.

Από εκεί και πέρα η ομάδα της Δράμας απέκτησε ακόμα τους Πάρη Χατζηκούρτη, Γιώργο Ναουμίδη και Αλέξανδρο Μπρατσιάνη

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Παίκτης της ομάδας μας είναι από σήμερα ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο 24χρονος (15/3/99) Σερραίος στην καταγωγή ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σαν επιθετικός χαφ παίζοντας κυρίως πίσω από τον σέντερ φορ.
Ξεκίνησε την καριέρα του από την Δόξα Λιθοτόπου (ομάδα της ΕΠΣ Σερρών) και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Παραλιμνίου, Πανσερραϊκό, Πανθρακικό, Αχαϊκή και Άρη Αβάτου. Στην ομάδα μας έρχεται έχοντας αγωνιστεί στον Θερμαϊκό Θέρμης όπου έκανε μία γεμάτη χρόνια με 26 συμμετοχές.
Αναφερόμενος στο νέο βήμα της καριέρας του ο Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έρχομαι σε μία ιστορική ομάδα όπως είναι η Δόξα Δράμας και για μένα αυτή η επιλογή ήταν μία σχετικά εύκολη απόφαση. Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.
Το Γραφείο Τύπου

Share it