Search

Φιλική ήττα από το Νέστο Χρυσούπολης για τον Ορέστη Ορεστιάδας

Μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού στο πρώτο φιλικό του στην Ορεστιάδα, ο Ορέστης ηττήθηκε 1-0 από το Νέστο στην Χρυσούπολη. Σκόρερ του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης ο Ράνος με πέναλτι.

Οι πρώτες καλές στιγμές στο ματς ήταν για τον Ορέστη όταν στο 21′ και 22′ τα σουτ του Πασχαλίδη και του Milovanovic εκτός περιοχής αποκρούστηκαν από τον τερματοφύλακα του Νέστου Νομικό.

Στο 38′ σειρά του Νέστου να απειλήσει, με τον Γκιντίδη με σωτήρια επέμβαση να απομακρύνει την μπάλα πάνω στη γραμμή και να κρατάει το 0-0.

Στο 53′ κεφάλια του Ράνου, κακή έξοδος του Μαδένη σώζει και πάλι ο Γκιντίδης. Στο 65′ ο διαιτητής θα καταλογίσει πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Ο Ράνος θα αναλάβει την εκτέλεση και θα κάνει το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Συνθέσεις:

Νέστος Χρυσούπολης: Νομικός, Μανίσογλου, Σιδηρόπουλος, Τσατλαμπασίδης, Κασμερίδης, Γκατζολάρι, Μυφτάρι, Μυλόπουλος, Τανζού, Ορφανίδης, Ράνος.

Αγωνίστηκαν και οι: Μούτσα, Κουκόλης, Πετράκης, Ντέμπροβα, Τορομανίδης, Αναστασιάδης, Πανταζής, Βουλγαρίδης.

Ορέστης Ορεστιάδας: Μαδένης, Γιαννακίδης, Παναγιωτόπουλος, Γκιντίδης, Κουντούρης, Φρέντερικ, Μιλοβάνοβιτς, Σταματόπουλος, Πασχαλίδης, Ανδρεάδης, Κοούρτογλου.

Αγωνίστηκαν και οι: Σεϊτανίδης, Ασπιώτης, Ιψωσηφίδης, Θεμελής, Σαλπιγγίδης, Κυρκούδης, Τηλέγραφος, Κοτζέφ, Ντουμανάκης.

Share it