Search

Επιστρέφει στους πάγκους και αναλαμβάνει τον Πανθρακικό Β’ ο Γιάννης Κλειτσιώτης

Ήταν 23 Ιανουαρίου του 2017 όταν ο τότε προπονητής της Δόξας Προσκυνητών, Γιάννης Κλειτσιώτης, είχε υποβάλει την παραίτησή του στην διοίκηση του συλλόγου, που αγωνιζόταν για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Γ’ Εθνική.

Ο απολογισμός του έως τότε, δύο Πρωταθλήματα Α’ ΕΠΣ Θράκης, ένα Κύπελλο ΕΠΣ Θράκης και άνοδος στη Γ’ Εθνική, μετά από πέντε χρόνια σκληρής δουλειάς.

Εξίμιση χρόνια απουσίας από τους πάγκους, ήταν αρκετά για έναν επιτυχημένο κόουτς όπως ο Γιάννης Κλειτσιώτης, ο οποίος από τη νέα σεζόν επιστρέφει στα δρώμενα της ποδοσφαιρικής Ροδόπης, αναλαμβάνοντας τα ηνία του Πανθρακικού Β’ στην Β’ κατηγορία. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

“Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Κλειτσιώτη, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής στην ομάδα του Πανθρακικού Β’.

Ο κ. Κλειτσιώτης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B, εργάστηκε για 5 χρόνια στη Δόξα Προσκυνητών κατακτώντας δύο πρωταθλήματα ΕΠΣ Θράκης και οδηγώντας την ομάδα στη Γ’ Εθνική ενώ πανηγύρισε την κατάκτηση ενός κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης.

Καλωσορίζουμε τον έμπειρο τεχνικό στην μεγάλη οικογένεια του Πανθρακικού και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!”

Share it