Search

Αποχαιρετά τον χώρο της Διαιτησίας ο Μανώλης Ταπατζάς! Το μήνυμα μετά την βράβευσή του από την ΚΕΔ

Για τα 40χρόνια προσφοράς του στον χώρο του ποδοσφαίρου, τίμησε το μεσημέρι της Κυριακής στην Ξάνθη, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, τον Μανώλη Ταπατζά.

Μπορεί να είναι εικόνα σπιρτόκουτο και κείμενο που λέει "ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ZA ΣΑΠ ΤΙΜΗΣ ENEKEN Στον ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΑΠΑΤΖΑ της Ε.Π.Σ. ΘΡΑΚΗΣ για την προσφορά του στην Ελληνική Διαιτησία ΞΑΝΘΗ ΞΑΝΘΗ6/8/2 2023 Κ.Ε.Δ.ΙΕ.Π. MO"

H βράβευση αυτή που σήμανε και το τέλος της πορείας του στον αθλητισμό, μιας που ο ίδιος υπηρέτησε το λαοφιλέστερο άθλημα αρχικά ως διαιτητής και μέχρι πρότινος ως παρατηρητής διαιτησίας της Super League, ήταν η δεύτερη, μετά από εκείνη της Ομοσπονδίας Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας.

Αναλυτικά ο κ. Μανώλης Ταπατζάς σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο ανέφερε τα εξής:

«Ένας κύκλος ζωής αυτός του αθλητισμού τελειώνει με τον καλύτερο ίσως τρόπο. Ο χρόνος είναι αμείλικτος ακόμη ίσως πάνω από τις επιθυμίες και τα συναισθήματα, έχοντας ως προτεραιότητα όμως την αξιοπρέπεια. Ύστερα από μια 40χρονη συνεχή παρουσία μου στο χώρο του αθλητισμού, του ποδοσφαίρου με την ιδιότητα του Διαιτητή ποδοσφαίρου, έχοντας αξιωθεί να συμμετάσχω στην ανώτερη κατηγορία αυτής της SUPER LEAGUE τόσο ως Διαιτητής , όσο και ως παρατηρητής Διαιτησίας έφτασε στο τέλος δυστυχώς. Οι χαρές , οι πίκρες, η συμμετοχή, η συναδελφικότητα ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο της συνεχούς προσπάθεια στην μακρόχρονη σταδιοδρομία μου. Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ τώρα και η Ομοσπονδία Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος παλαιότερα εκτιμώντας και αναγνωρίζοντας το ήθος, την αξιοσύνη μου και την προσφορά μου στο ποδόσφαιρο με τιμήσανε.

Ίσως να μην φτάνει ένα <<ευχαριστώ>> στην οικογένειά μου, στην σύζυγό μου ιδιαίτερα όλα αυτά τα χρόνια που μου στάθηκαν , που ήταν δίπλα μου στην πολύ δύσκολή και συνεχή πορεία. Ο αθλητισμός προάγει και δημιουργεί. Προάγει ήθος και δημιουργεί καλύτερους ανθρώπους άρα και καλύτερη κοινωνία.»

Share it