Search

Μέσω ΑΟΚ η τρίτη μεταγραφή του Άρη Αβάτου που απέκτησε και Γιαννάκο!

Μετά την απόκτηση των Χρήστου Σοφούλη και Βασίλη Γιώτη από την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ο Άρης Αβάτου επισημοποίησε και την τρίτη μεταγραφή του αποκτώντας με ελεύθερη μεταγραφή από τον ΑΟ Καβάλα τον Ανδρέα Γιαννάκο.

Ο γεννημένος το 2003 Καβαλιώτης μέσος προέρχεται από τον ΑΟΚ, και ήταν στην φουρνιά των παιδιών που σε δύσκολες στιγμές για την Καβάλα στην Super League 2 έβαλαν πλάτη και έπαιξαν. Ενώ και πέρσι ήταν στο ρόστερ του ΑΟΚ που ολοκλήρωσε την πορεία του στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής στην δεύτερη θέση

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αβάτου αναφέρει:

Ο Άρης Αβάτου ανακοινώνει την προσθήκη του Ανδρέα Γιαννάκου στο δυναμικό του και εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.
Ο Ανδρέας γεννήθηκε το 2003 στην Καβάλα και οι πρώτες του ποδοσφαιρικές παραστάσεις ήταν με τον ΑΟ Καβάλας στο πρωτάθλημα της Super League 2021-22. Παρέμεινε στην ομάδα και μετά τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική ενισχύοντας τις προσπάθειες που έφεραν τη 2η θέση στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε πριν λίγους μήνες.
Αγωνίζεται με επιτυχία στο χώρο του κέντρου αλλά και στην άμυνα αποτελώντας έτσι ένα χρήσιμο ποδοσφαιρικό «όπλο» για κάθε προπονητή.
Καλή χρονιά Ανδρέα

Share it