Search

Εντυπωσιακή παρουσία και δύο μετάλλια για την Στέλλα Ορφανίδη στην συνάντηση Ελλάδας – Κύπρου!

Η διεθνής συνάντηση Ελλάδα-Κύπρος ολοκληρώθηκε στο στάδιο της Λευκωσίας με τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες και από τις δύο χώρες να προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.  Η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί μια καλή ευκαιρία προκειμένου νεαροί αθλητές κάτω των 18 ετών να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες που θα τους φανούν χρήσιμες στο μέλλον τους.

Μια από τις συμμετοχές που παρουσίασε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την Θράκη ήταν αυτή της τρομερής 16χρονης ξανθιώτισσας σπρίντερ, Στέλλα Ορφανίδη που μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 και το χάλκινο(θυμηθείτε ΕΔΩ), αγωνίστηκε στην Κύπρο έχοντας πολύ καλή παρουσία τόσο στα 200μέτρα όσο και στην σκυταλοδρομία 4×100 κατακτώντας ένα χρυσό και ένα ασημένιο.

Πιο συγκεκριμένα η διεθνής πρωταθλήτρια του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης κατέκτησε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στα 200μέτρα με επίδοση 25,33 πίσω από την επίσης Ελληνίδα, Σοφία Κοντογιάννη που κατέκτησε την πρώτη θέση με 25,01. Στην σκυτάλη οι δύο τους μαζί με τις Παναγιώτα Αθανασοπούλου και Ανδριάνα Σπυροπούλου έκαναν εντυπωσιακή κούρσα και με χρόνο 47,26 επικράτησαν της αντίστοιχης ομάδας της Κύπρου κατακτώντας την πρωτιά στην διοργάνωση

Share it