Search

Νέο μεταγραφικό χτύπημα μέσω Ορφέα για τον Άρη Πετεινού που απέκτησε και Στράτο Αμανατίδη!

Την 7η μεταγραφή του επισημοποίησε ο Άρης Πετεινού που ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Στράτου Αμανατίδη από τον Ορφέα Ξάνθης

Έτσι μετά τους Νίκο Μελισσόπουλο, Λάζαρο Παπαδόπουλο, Θωμά Τσέκο, Γιάννη Αλαγκιοζίδη, Γιώργο Τσάκαλο, Ντίνο Τουργαίδη ο  Στράτος Αμανατίδης γίνεται και επίσημα η 7η μεταγραφή του Άρη Πετεινού που ξεκίνησε την Δευτέρα την προετοιμασία του(δείτε ΕΔΩ), και είναι στην τελική ευθεία για την επισημοποίηση και των επόμενων κινήσεων του.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι ο 4ος που έρχεται από τον Ορφέα Ξάνθης και μάλιστα όχι ο τελευταίος καθώς αναμένεται τουλάχιστον ακόμα ένας πρώην του Ορφέα να φορέσει τα “κιτρινόμαυρα” του Πετεινού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη αναφέρει:

Ο ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του Ξανθιώτη μεσοαμυντικού Στράτου Αμανατίδη.

Γεννημένος στις 02/10/2003 , ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες Ελπίδες ΠΑΟΚ. Ακολούθως αγωνίστηκε στην ομάδα του Ορφέα Ξάνθης με την οποία απέκτησε εμπειρίες αγωνιζόμενος στην τρίτη κατηγορία όπου θα αγωνιστούμε την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Εν συνεχεία για τρεις αγωνιστικές περιόδους ανήκε στις ακαδημίες του ΑΟ ΞΑΝΘΗ παίρνοντας εμπειρίες στα πρωταθλήματα Νέων της Σούπερ Λίγκα.

Ευρισκόμενος για σπουδές στην Καβάλα πήρε μεταγραφή για τον Βύρωνα Καβάλας ενώ το τελευταίο εξάμηνο επέστρεψε στον Ορφέα Ξάνθης από όπου και τον απέκτησε η ομάδα μας.

Ευχαριστούμε τον Ορφέα για την συνεργασία και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην φετινή αγωνιστική περίοδο.

Στράτο καλώς ήρθες στην ομάδα μας !

Share it