Search

Και δεύτερο χτύπημα μέσω Σιδηροχωρίου για το Άβατο που πήρε Βασίλη Γιώτη!

Μετά την απόκτηση του Χρήστου Σοφούλη(δείτε ΕΔΩ) ο Άρης Αβάτου ολοκλήρωσε και την δεύτερη μεταγραφή του, που επίσης προέρχεται από την περσινή πρωταθλήτρια της Α’ ΕΠΣ Θράκης, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Ο λόγος για τον Βασίλη Γιώτη που έρχεται να ενισχύσει την μεσοεπιθετική γραμμή του Αβάτου, παίκτης με πολύ καλή τεχνική και εξαιρετικά χτυπήματα φάουλ μετά από μια γεμάτη διετία στη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ο Πατρινός είναι η δεύτερη μεταγραφή του Άρη Αβάτου που ανεβάζει ρυθμούς

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Εκτελεί και 2-2 από τον Γιώτη , 2-2 από τον Βασίλη Γιώτη
Ο Άρης Αβάτου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Βασίλη Γιώτη που θα ενισχύσει το δυναμικό της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Ο Βασίλης Γιώτης είναι 20 ετών με καταγωγή από την Πάτρα και μετά τα πρώτα του χρόνια ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο σε ακαδημίες πήρε μεταγραφή στην Παναχαϊκή όπου και αγωνίστηκε με τα τμήματα Κ17 και Κ19.
Η εισαγωγή του στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Κομοτηνής τον έφερε να φοράει τη φανέλα του Ν. Σιδηροχωρίου όπου ήταν βασκό στέλεχος. Την αγωνιστική περίοδο 2022-23 ήταν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ΕΠΣ Θράκης και σημαντικός παράγοντας της κατάκτησης του πρωταθλήματος.
Βασίλη καλή χρονιά με υγεία, γκολ και πολλές επιτυχίες.

Share it