Search

Επιμένει Ξανθιώτικα ο Νέστος Χρυσούπολης που έκανε την έκπληξη με Παναγιώτη Βουλγάριδη!

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει η ενίσχυση του Νέστου Χρυσούπολης που απέκτησε ακόμα έναν Ξανθιώτη, κάνοντας δικό του τον 19χρονο ξανθιώτη αμυντικό Παναγιώτη Βουλγαρίδη από την Κ20 της Λάρισας.

Ο γεννημένος το 2004 ταλαντούχος πλάγιος μπακ, αγωνίζεται με άνεση και ως χαφ και στο κέντρο, από το 2018 όταν και προωθήθηκε στην Ανδρική ομάδα του Ορφέα Ξάνθης είχε πολύ καλές και γεμάτες σεζόν, ενώ πρόπερσι αναδείχτηκε και πρωταθλητής του 1οτ ομίλου της Γ’ Εθνικής. Πέρσι πήρε μεταγραφή στην Κ20 της Λάρισας έχοντας μια πολύ καλή σεζόν με εξαιρετικές εμφανίσεις, όμως η απόφαση του να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη άνοιξε τον δρόμο για το Νέστο για να κινηθεί και να τον πείσει να φορέσει την φανέλα της ομάδας της Χρυσούπολης

Εκεί οπού ο Βουλγαρίδης γίνεται ο 6ος ξανθιώτης παίκτης του φετινού ρόστερ μετά τους Οκάν Σουλεϊμάν, Αντώνη Ράνο, Πέτρο Ορφανίδη, Θόδωρο Τορομανίδη και Τανζού Ιμπράμ Χαλίλ. Βέβαια στο Νέστο υπάρχει ακόμα μεγαλύτερο χρώμα Ξάνθης μια και στο τεχνικό τιμ είναι ο Νίκος Κεχαγιάς(προπονητής), Κώστας Προδρομίτης(βοηθός) και Αλέκος Μαλαδένης(προπ. τερματοφυλάκων) ενώ υπάρχουν στο ρόστερ και οι πρώην παίκτες του ΑΟΞ Γιώργος Νομικός και Λάζαρος Γκατζολάρι.

Το λιτό δελτίο τύπου του Νέστου αναφέρει:

Άλλη μια προσθήκη για την ομάδα μας ο Παναγιώτης Βουλγαρίδης..

Share it