Search

Στον “1” η πρώτη μεταγραφή του Άρη Αβάτου που πήρε τον πρωταθλητή Σοφούλη από το Σιδηροχώρι!

Μετά τις ανανεώσεις ήρθε η ώρα ο Άρης Αβάτου να ανακοινώσει την πρώτη του μεταγραφή που μάλιστα έρχεται στην θέση του τερματοφύλακα, με τους “κιτρινόμαυρους” να κάνουν δικό τους τον πρωταθλητή πέρσι με την Δόξα Σιδηροχωρίου στην ΕΠΣ Θράκης, Χρήστο Σοφούλη.

Ο 20χρονος πορτιέρε που αναδείχτηκε απο τις Ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης πήρε μεταγραφή στη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου λόγω της εισαγωγής του στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, και μετά από μια εξαιρετική σεζόν στην οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Θράκης και καλές εμφανίσεις στα μπαράζ ανόδου επιβραβεύτηκε με την μεταγραφή στον Άρη Αβάτου που του δίνει την ευκαιρία να παίξει στην Γ’ Εθνική

Η ανακοίνωση του Αβάτου αναφέρει:

Ο Άρης Αβάτου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφή για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Σοφούλης που αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μας και ευελπιστούμε σε μια παραγωγική χρονιά με υγεία, ατομικές και ομαδικές επιτυχίες.

Ο Χρήστος Σοφούλης γεννήθηκε το 2003 και οι πρώτες του ποδοσφαιρικές παραστάσεις υπήρξαν με τα τμήματα υποδομής Κ17 και Κ19 του Απόλλωνα Σμύρνης. Η εισαγωγή του στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού τον έφερε από την Αθήνα στην Κομοτηνή.

Η πρώτη ομάδα στην οποία μεταγράφηκε ήταν ο Πανθρακικός και στη συνέχεια η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής ΕΠΣ Θράκης 2022-23.

Χρήστο καλή χρονιά

Share it