Search

Σπουδαία κίνηση του ΑΟΞ με δωρεάν είσοδο για ανήλικους & ΑΜΕΑ και ειδική τιμή για τις γυναίκες!

Σε διευκρινιστική ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας του προχώρησε ο ΑΟΞ που έκανε γνωστό πως σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας θα υπάρχει δωρεάν είσοδος για όλους τους ανήλικους έως 17 ετών  αλλά και στα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες. Ενώ θα υπάρχουν ειδικές τιμές για τις Γυναίκες με το κόστος να είναι μόλις 20 ευρώ για όλα τα εντός έδρας ματς!

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης θεσπίζει για την φετινή αγωνιστική περίοδο την δωρεάν είσοδο για τους εντός έδρας αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο σε όλους τους ανήλικους φιλάθλους ( έως 17 ετών ) της ομάδας μας αλλά και την αντίστοιχη δυνατότητα δωρεάν εισόδου στα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.

Για την πρόσβαση στο γήπεδο των ατόμων με ειδικές ανάγκες για τους αγώνες μας θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση στην οποία θα δοθεί η θύρα εισόδου σε αυτό.

Επίσης προχωράει στην έκδοση εισιτηρίων διαρκείας με αξία οικονομικής ενίσχυσης 20 Ευρώ για όλες τις γυναίκες της περιοχής μας.

Θυμίζουμε πώς η αξία οικονομικής ενίσχυσης για την απόκτηση ενός εισιτηρίου διαρκείας είναι στα 50€ .

Προνομιακή αξία εκτός από τις γυναίκες θα υπάρχει και για τις κάτωθι κατηγορίες :

Παλαίμαχοι που αγωνίστηκαν με την φανέλα της ομάδας μας και αποτελούν κομμάτι της ιστορίας μας στα 20€.

Πολύτεκνοι με την επίδειξη της κάρτας τους στα 20€ .

Φοιτητές με την επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας στα 20€.

Άνεργοι με την επίδειξη της κάρτας τους στα 20€ .

Ένστολοι : Μόνιμο και κληρωτό προσωπικό με την επίδειξη της στρατιωτικής, πυροσβεστικής ή αστυνομικής τους ταυτότητας στα 20€.

Επαναλαμβάνουμε πως οι τιμές αυτές αφορούν όσους δεν έχουν γίνει μέλη στον Ερασιτέχνη ΑΟΞ, είναι τα απλά εισιτήρια διαρκείας .

Όσοι έχουν γίνει μέλη στον Ερασιτέχνη ΑΟΞ με την κάρτα μέλους εκτός από την δυνατότητα δωρεάν εισόδου στους εντός έδρας αγώνες θα απολαύσουν και αρκετά ακόμα προνόμια που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η απόκτηση των διαρκείας πραγματοποιείται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 18:00-21:00 στο γήπεδο ΑΟΞ.

Η απόκτηση των καρτών μέλους πραγματοποιείται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 18:00-21:00 στο γήπεδο ΑΟΞ.

Ηλεκτρονικά για εγγραφή ως μέλος στον ΑΟΞ εδώ

Share it