Search

Μεγαλώνει η ξανθιώτικη παροικία του Νέστου Χρυσούπολης που απέκτησε και Τανζού ΙμπράμΧαλίλ !

Ακόμα ένας ξανθιώτης θα φορέσει την φανέλα του Νέστου Χρυσούπολης που μετά τους Οκάν Σουλεϊμάν, Αντώνη Ράνο, Πέτρο Ορφανίδη και Θόδωρο Τορομανίδη απέκτησε και τον Τανζού Ιμπράμ Χαλίλ.

Έτσι ο Νίκος Κεχαγιάς θα έχει στο “οπλοστάσιο” του ακόμα έναν παίκτη που γνωρίζει και ειδικότερα στην περίπτωση του Ταζού έναν παίκτη με αρκετές παραστάσεις στην Γ’ Εθνική με εντυπωσιακές εμφανίσεις κυρίως με τα χρώματα των Ορφέα και Πανθρακικού, ενώ έχει περάσει και από τον ΑΟΞ.

Ο Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού ξεκίνησε την καριέρα του απο τις Ακαδημίες του Ορφέα, στα 15 του αγωνίστηκε στην ομάδα του χωριού του τα Σήμαντρα, ακολούθησε η παρουσία σε Άτλα Σελίνου και Παύλο Μελά Κουτσού οπού είχε μια εντυπωσιακή διετία προτού συνεχίσει την καριέρα του στον Ορφέα την φανέλα του οποίου φόρεσε για μια γεμάτη τετραετία προτού κάνει το μεγάλο βήμα πρόπερσι το καλοκαίρι και να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στον ΑΟΞ. Αν ξεκίνησε με πολλά όνειρα το ντεμπούτο δεν ήρθε και παραχωρήθηκε δανεικός στον Ορφέα με τον οποίο αναδείχτηκε πρωταθλητής Γ’ Εθνικής έχοντας εξαιρετικές εμφανίσεις και στα μπαράζ ανόδου. Ενώ στην περσινή σεζόν στην επιστροφή του στον ΑΟΞ αγωνίστηκε σε 4 παιχνίδια με την φανέλα του ΑΟΞ στο πρωτάθλημα της Super League 2. Πέρσι έκανε τρομερά πράγματα με την φανέλα του Πανθρακικού οπού ξεχώριζε με την παρουσία του και για αυτό ο Βύρωνας έκανε μεγάλη υπέρβαση για να τον πείσει να αφήσει τα “πράσινα” και να ενισχύσει την προσπάθεια της Καβαλιώτικης ομάδας κερδίζοντας στο νήμα άλλες ομάδες της κατηγορίας που είχαν κινηθεί για την απόκτηση του και τους το… ανταπέδωσε σκοράροντας το “χρυσό” γκολ που χάρισε στον Βύρωνα το Κύπελλο ΕΠΣ Καβάλας(δείτε ΕΔΩ).

Η ανακοίνωση του Νέστου αναφέρει: “Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια ακόμη σημαντική μεταγραφή αυτήν του Τανζου Χαληλ.”

Share it