Search

Παρουσία Μπαλτάκου έρχεται στην Ξάνθη το Σεμινάριο Αξιωματούχων & Παρατηρητών Διαιτησίας πρώτης κατηγορίας!

Στην Ξάνθη στρέφεται το ενδιαφέρον της Ελληνικής Διαιτησίας από τις 3 έως και τις 7 Αυγούστου καθώς στην πόλη της Θράκης θα πραγματοποιηθεί το Σεμινάριο Αξιωματούχων & Παρατηρητών Διαιτησίας πρώτης κατηγορίας!

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Sportsaddict το παρών θα δώσει και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος τόσο για το σεμινάριο αλλά και για συνάντηση με το νεοκλεγέντα Πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης, Γιάννη Δαλακούρα.

Άλλωστε ο κ. Δαλακούρας σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης έχουν φροντίσει ώστε όλα να έτοιμα για να έχουν άριστη φιλοξενία τόσο οι συμμετέχοντες όσο και φυσικά τα μέλη της ΚΕΔ.

Από την Θράκη να θυμίσουμε πως στα τεστ θα λάβουν μέρος μόνο ο διεθνής βοηθός της ΕΠΣ Ξάνθης Χασάν Κούλα και ο Παρατηρητής Διαιτησίας επίσης της ΕΠΣ Ξάνθης, Βαγγέλης Κιοτζένης

Να σημειώσουμε πως το σεμινάριο και τα τεστ θα γίνουν στους χώρους του Le Chalet ενώ τα αγωνιστικά τεστ θα γίνουν στο Πανεπιστημιακό γήπεδο της Κομοτηνής, μια και το ταρτάν στίβου του ΔΑΚ Ξάνθης δεν είναι έτοιμος.

 

Share it