Search

Με το μυαλό στην έναρξη της προετοιμασίας ο Άρη Πετεινού απέκτησε και Γιώργο Τσάκαλο!

Παραμένει στα “κιτρινόμαυρα” αλλά πλέον θα φορά την φανέλα του Άρη Πετεινού ο 19χρονος ξανθιώτης μέσος, Γιώργος Τσάκαλος.

Ο Τσάκαλος είναι η 5η μεταγραφή του Άρη Πετεινού μετά τους Νίκο Μελισσόπουλο, Λάζαρο Παπαδόπουλο, Θωμά Τσέκο και Γιάννη Αλαγκιοζίδη και η 3η που έρχεται απο τον Ορφέα, αν και αξίζει να αναφέρουμε πως και οι Αλαγκιοζίδης, Τσέκος έχουν φορέσει την φανέλα του Ορφέα.

Πλέον άπαντες στο “κιτρινόμαυρο στρατόπεδο” κινούνται στους ρυθμούς της επίσημης πρώτης προπόνησης την Δευτέρα 31 Ιουλίου και ώρα 18:30 στο γήπεδο του Πετεινού

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη Πετεινού αναφέρει:

Ο Άρης Πετεινού ανακοινώνει την απόκτηση του Ξανθιώτη μεσοεπιθετικού Γιώργου Τσάκαλου ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Γεννημένος στις 28/05/2004, αποτελεί ποδοσφαιρικό προϊόν των τμημάτων υποδομής του ΑΟΞ την περίοδο που η ομάδα βρισκόταν στην Σούπερ Λίγκα 1. Από 6 ετών συμμετείχε σε όλα τα παιδικά τμήματα παίζοντας μέχρι και στο πρωτάθλημα Κ-15 της Σούπερ Λίγκα 1.

Εν συνεχεία αποκτήθηκε από τον Ορφέα Ξάνθης όπου και παρέμεινε για δύο συναπτά ποδοσφαιρικά έτη. Τις σεζόν 2020-2021 και 2021-2022 επέστρεψε εκ νέου στον ΑΟΞ συμμετέχοντας στα πρωταθλήματα των τμημάτων υποδομής και μετά την διάλυση του συλλόγου βρέθηκε ξανά στις τάξεις του Ορφέα συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Γ! Εθνικής και συλλέγοντας πολύτιμες εμπειρίες που θα απαιτηθούν στο φετινό πρωτάθλημα.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον ποδοσφαιριστή και υγεία στην προσπάθεια του.

Share it