Search

Από την Ασπίδα Ξάνθης στην Super League 1 με την φανέλα της Λαμίας ο Μάνος Μοσχίδης!

Την πρώτη μεταγραφή παίκτη που προέρχεται από την Ακαδημία της σε ομάδα της Super League 1 γνωστοποίησε με περηφάνια η Ασπίδα Ξάνθης που είδε τον γκολκίπερ της Μάνο Μοσχίδη να πετυχαίνει μεγάλη διπλή επιτυχία.

Η πρώτη και σημαντικότερη για τον πορτιέρο της Ασπίδας φυσικά η εισαγωγή του στο τμήμα Φυσικοθεραπείας στην Λαμία που ήταν και η πρώτη του επιλογή κάτι που άνοιξε τον δρόμο για την επίτευξη και της δεύτερης μεγάλης επιτυχίας της μεταγραφής του δηλαδή στην Κ20 της ΠΑΕ Λαμία

Ο ταλαντούχος ξανθιώτης γκολκίπερ που προέρχεται από μια εντυπωσιακή σεζόν με την φανέλα της Ασπίδας Ξάνθης στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης πλέον θα φορά την φανέλα της Λαμίας συνδυάζοντας παράλληλα τις σπουδές του

Η ανακοίνωση της Ασπίδας Ξάνθης αναφέρει:

🧿Μάνος Μοσχίδης!
Ένα όνομα που θα αφήσει την δίκη του ιστορία στην ακαδημία μας, όντας ο πρώτος παίχτης που μπαίνει σε ΠΑΕ.
Ο Μάνος ήρθε στο σύλλογο μας πριν τέσσερα χρόνια.
Ακολούθησε έναν δρόμο που ήταν αρκετά δύσκολος, ειδικά την χρόνια που η ομάδα έπεσε από την Γ εθνική και μπήκε σε ηλικία μόλις 16 χρόνων να αγωνιστεί σε μια δύσκολη θέση του τερματοφύλακα στο Α τοπικό Ξάνθης.
Πάντα στο μυαλό του είχε το όνειρο να αγωνιστεί σε ψηλό επίπεδο. Επόμενος στόχος του ήταν να ολοκληρώσει με επιτυχία τις πανελλήνιες εξετάσεις ώστε να κυνηγήσει αυτό που ήθελε και αγαπούσε πάντα. Ταυτόχρονα στηριζόμενος από το προπονητικό μας τιμ προσέφερε τις υπηρεσίες του στο αντρικό μας τμήμα και απορροφούσε σαν σφουγγάρι όλες τις οδηγίες και τις συμβουλές.
🔝Έφτασε λοιπόν το σήμερα, όπου ο Μάνος μας κατάφερε να εισέλθει σαν πρώτος στο τμήμα φυσικοθεραπείας στην Λαμία και να μπει και στην Κ20 της ΠΑΕ Λαμία για να κυνηγήσει το όνειρο του ξανά.
👏🏻Ευχαριστούμε θερμά τον Μάνο και τους υπέροχους γονείς του που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα του ομάδα.
🙏🏻Ευχαριστούμε θερμά επίσης τον κύριο Λάκη Παπανικολάου για την θερμή υποδοχή που μας επιφύλαξε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία τη φετινή χρονιά.
Υ.Γ1 Μάνο θα είμαστε πάντα δίπλα σου σε ότι και αν μας χρειαστείς ποτέ.
Υ.Γ2 Οι γονείς σου ανέθρεψαν ένα υπέροχο παιδί με αξίες και παιδεία.
Υ.Γ3 Τα όνειρα είναι για να τα κυνηγάς και οι στόχοι για να τους πετυχαίνεις. Εςύ τα κατάφερες και τα δυο γι αυτό και εμείς είμαστε δίπλα χαρούμενοι για εσένα…
Μανος Μοσχιδης
🔵⚪️🔵ΑΣΠΙΔΑ ΕΙΣΑΙ🔵⚪️🔵

Share it