Search

Έπιασε μεταγραφικό “καρέ” με την απόκτηση του Γιάννη Αλαγκιοζίδη ο Άρης Πετεινού!

Μετά την φανέλα των Κ20 του ΑΟΞ, Ορφέα Ξάνθης & Άρη Αβάτου ο Δραμινός επιθετικός θα φορέσει και την φανέλα του Άρη Πετεινού τον οποίο θα ενισχύσει επιθετικά ενόψει της ιστορικής πρώτης συμμετοχής στην Γ’ Εθνικής.

Ο Αλαγκιοζίδης που την περσινή σεζόν ξεκίνησε στον Ορφέα Ξάνθης σκοράροντας και ένα πολύ σημαντικό τέρμα στη νίκη με τον Πανδραμαϊκό αποχώρησε τον Ιανουάριο για τον Άρη Αβάτου και πλέον ενισχύσει την προσπάθεια του Άρη Πετεινού

Ο 20χρονος υψηλόσωμος φορ γίνεται η τέταρτη μεταγραφή του Άρη Πετεινού μετά από αυτές των Λάζαρου Παπαδόπουλου, Νίκου Μελισσόπουλου και Θωμά Τσέκου. Με τους “κιτρινόμαυρους” ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας(31/7) να είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν την απόκτηση ακόμα 1-2 παικτών με τους οποίους έχουν συμφωνήσει

Η ανακοίνωση του Άρη Πετεινού αναφέρει:

O Άρης Πετεινού ανακοινώνει την απόκτηση του Δραμινού επιθετικού Ιωάννη Αλαγκιοζίδη.

Γεννημένος το 2003, ξεχώρισε από τα τμήματα υποδομής της Δόξας Δράμας όπου και αγωνίστηκε από τα προπαιδικά τμήματα μέχρι την ηλικία των 14 ετών, ενώ παράλληλα ήταν πρώτος σκόρερ με την ΕΠΣ Δράμας στα πρωταθλήματα Μεικτών ομάδων της Ελλάδας.

Στα 14 του ήρθε η μετακίνηση στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας και οι πρώτες συμμετοχές του στην Β! ΕΠΣ της περιοχής ήταν ηχηρές καθώς έκανε δυο τρομερές σεζόν με 18 και 24 γκολ αντίστοιχα.

Στα 16 του βρέθηκε για ένα εξάμηνο στην Νέα Αμισσό σκοράροντας έντεκα τέρματα μέχρι την διακοπή του Κορονοϊού. Στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2021-2022 ήρθε η μετακίνηση του στον Νομό μας και την Κ-20 του ΑΟΞ. Αγωνίστηκε σε εννέα ματς πετυχαίνοντας δυο τέρματα στο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2 K-20.

Την σεζόν 2022-2023 λόγω της διάλυσης της ΠΑΕ ΑΟΞ, πήρε μεταγραφή στο πρώτο εξάμηνο για τον Ορφέα Ξάνθης πετυχαίνοντας ένα τέρμα με τον Πανδραμαϊκό, ενώ το δεύτερο εξάμηνο αγωνίστηκε στον Άρη Αβάτου από όπου και τον αποκτήσαμε με μεταγραφή ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Είναι υψηλόσωμος και παίζει είτε στην κορυφή της επίθεσης είτε στα πλάγια. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην φετινή αγωνιστική περίοδο και πάνω από όλα υγεία. Η διοίκηση του Άρη Πετεινού ευχαριστεί την αντίστοιχη του Άρη Αβάτου για την συνεργασία.

Share it