Search

Αποχώρησε από τον Πανθρακικό αλλά παραμένει στην Γ’ Εθνική ο Γιάννης Ζωγράφος!

Μετά από μια πολύ καλή σεζόν με τον Πανθρακικό ο Γιάννης Ζωγράφος ετοιμάζεται για το νέο βήμα στην καριέρα του αλλάζοντας Νομό και όμιλο καθώς τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην κίπερ των “πράσινων” τη νέα χρονιά θα φορά τη φανέλα του ΓΑΣ Σβορώνου, ομάδα της Κατερίνης που και πέρσι είχε καλή σεζόν και εξασφάλισε την παραμονή του

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΑΣ αναφέρει:

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Ζωγράφο.

Ο Γιάννης είναι γεννημένος στις 28/5/2000, αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και αποτελεί έναν εξαιρετικό πορτιέρε με πολλές παραστάσεις αλλά και συμμετοχές ως βασικός στην Γ’ κατηγορία.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία το 2016 στις ακαδημίες του Λεβαδειακού όπου αγωνίστηκε στην Κ17 και στην Κ20, ενώ μάλιστα τη σεζόν 2018-19 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα χωρίς να γράψει επίσημη συμμετοχή. Ακολούθησε η περιπέτεια στη Γ’ Εθνική κατηγορία, με τη φανέλα του Δία Δίου (2019-20), της ΑΕ Καρίτσας (2020-21) ενώ την περσινή σεζόν υπερασπίστηκε τα γκολπόστ του Πανθρακικού με μεγάλη επιτυχία.

Με την απόκτηση του Γιάννη ο ΓΑΣ ενισχύεται ακόμη περισσότερο στη θέση «1», με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή να προστίθεται στη φαρέτρα δίπλα στον Αλέξανδρο Κούζα και στο νεαρό Γιάννη Τζώτζο.

Σημειώνεται πως το ρόστερ της ομάδας μας αναμένεται να κλείσει οριστικά με την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή αλλά και με δύο ανανεώσεις που είναι προ των πυλών.

Σύσσωμη η οικογένεια του ΓΑΣ Σβορώνου εύχεται στο Γιάννη καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!”.

Share it