Search

Σκόραρε στην 100η του συμμετοχή με τον Παναθηναϊκό ο Φώτης Ιωαννίδης!

Ξεχωριστή ήταν η βραδιά της 25ης Ιουλίου για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Κομοτηναίος στην καταγωγή επιθετικός, πέτυχε με εκτέλεση πέναλτι το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού στη νίκη της ομάδας του με 3-1 επί της Ντνίπρο στην Σλοβακία για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Το γκολ αυτό έγινε ξεχωριστό για τον Θρακιώτη φορ καθώς επιτεύχθηκε στην 100η συμμετοχή του με το «τριφύλλι». Μάλιστα ο Ιωαννίδης με αυτό το γκολ έγινε ο πρώτος Έλληνας παίκτης των πράσινων που σκοράρει σε ευρωπαϊκό ματς μετά από 8 χρόνια. Τελευταίος ήταν τον Αύγουστο του 2015 ο Κλωναρίδης, τότε στο Παναθηναϊκός – Γκαμπάλα 2-2.

Ο Ιωαννίδης πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο στην θέση του Σπόραρ και στο 83′ ευστόχησε από την άσπρη βούλα, μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Χουάνκαρ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Κόζιτσε, ο 23χρονος στράικερ μίλησε στην Cosmote TV δηλώνοντας τα εξής:

«Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα δείχνει ότι αντιμετωπίσαμε το ματς με την σοβαρότητα που έπρεπε. Ήμασταν από την αρχή συγκεντρωμένοι, κάναμε αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και κάναμε αυτά που πρέπει τακτικά.

Ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί στο πρέσινγκ, κάναμε την Ντνίπρο να μην μπορεί να παίξει όπως στα προηγούμενα ματς της, είναι μια καλή ομάδα, αλλά το πρέσινγκ μας ήταν το σημείο-κλειδί του ματς».

Share it