Search

Νέα προσθήκη πρωταθλητή στον ΑΟΞ που ενισχύεται δυναμικά με Βαγγέλη Μαλαδένη!

Μια ντουζίνα μεταγραφές έφτασε ο ΑΟΞ που απέκτησε ακόμα έναν πρωταθλητή με την φανέλα του Άρη Πετεινού κάνοντας δικό του και τον Βαγγέλη Μαλαδένη που όπως και ο αδερφός του Μιχάλης θα φορέσουν για πρώτη φορά την φανέλα της ομάδας που ο πατέρας του μεγαλούργησε ως ποδοσφαιριστής

Ο γεννημένος στις 1/10 του 1999 ανδρώθηκε από τις Ακαδημίες των Ελπίδων Ξάνθης ακολούθως φόρεσε την φανέλα των Άρη Πετεινού, Κεσσάνη Ερασμίου, ΑΕ Ξάνθης, Ασπίδα Ξάνθης, Άρη Αβάτου και επέστρεψε στον Άρη Πετεινού που έζησε μεγάλες στιγμές πανηγυρίζοντας ένα ντάμπλ και πέρσι την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Παίκτης πολυεργαλείο που αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ με την ποιότητα του όμως μπορεί να δώσει βοήθειες σε αρκετές θέσεις και αν μη τι άλλο αποτελεί ακόμα ένα πολύ σημαντικό γρανάζι που προστίθεται στην ομάδα που χτίζει ο Χρήστος Μαλαδένης.

Έτσι μετά την απόκτηση των Αντώνη Χαριτίδη, Παναγιώτη Αραμπατζή, Αδάμ Ανηπαρόπουλο, Βασίλη Λαζαρίδη, Μιχάλη Μαλαδένη, Θοδωρή Κατσαούνη, Χρήστο Σπυριδωνίδη, Γιώργου Φλώρου, Απόστολου Κιαχίδη, Χρήστου Κρυστάλλη, Χρόνη Μοσχόπουλου  ο ΑΟΞ έφτασε τις 12 κινήσεις ενίσχυσης και φυσικά δεν σταματά εδώ καθώς στόχος είναι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να έχει διαμορφωθεί κατά 90% περίπου το ρόστερ που θα ξεκινήσει προετοιμασία με στόχο την άμεση άνοδο της ομάδας στην Α’ κατηγορία. Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή από τον πρωταθλητή Άρη Πετεινού μετά τον Γιώργο Φλώρο, τους βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία μαζί

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ευάγγελου Μαλαδένη ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο αθλητής, γεννημένος στις 01-10-1999, αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού χαφ και την προηγούμενη σεζόν αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α! ΕΠΣ Ξάνθης αγωνιζόμενος στην ομάδα του Άρη Πετεινού.

Προηγούμενες του ομάδες η Κεσσάνη Ερασμίου, η ΑΕ Ξάνθης, η Ασπίδα Ξάνθης και ο Άρης Αβάτου.

Ευχαριστούμε τον Άρη Πετεινού για την συνεργασία και ευχόμαστε καλή δύναμη την επόμενη σεζόν στην Γ! Εθνική.

Στον ποδοσφαιριστή ευχόμαστε καλή δύναμη και χωρίς τραυματισμούς !

Share it