Search

Με Κώστα Προδρομίτη και Αλέκο Μαλαδένη το προπονητικό τιμ Κεχαγιά στο Νέστο Χρυσούπολης!

Έντονο χρώμα ΑΟΞ θα έχει τη νέα χρονιά ο Νέστος Χρυσούπολης καθώς πέρα από τους Αντώνη Ράνο, Οκάν Σουλεϊμάν και τους νεοφερμένους Πέτρο Ορφανίδη και Θόδωρο Τορομανίδη γεμάτο ΑΟΞ είναι και το τεχνικό τιμ της ομάδας

Μετά την επέκταση της επιτυχημένης συνεργασίας με το Νίκο Κεχαγιά που και φέτος θα οδηγήσει το Νέστο η ομάδα της Χρυσούπολης προχώρησε σε επέκταση της συνεργασίας της με τον πρώην προπονητή της Ακαδημίας του ΑΟΞ και του μέλους του τεχνικού τιμ της Ανδρικής επί θητείας Ανυφαντάκη, Κώστα Προδρομίτη που συνεχίζει ως άμεσος συνεργάτης του Κεχαγιά.

Το νέο πρόσωπο στο τεχνικό τιμ του Νέστου θα είναι ο πολύπειρος προπονητής τερματοφυλάκων, Αλέκος Μαλαδένης το όνομα του οποίου είναι συνυφασμένο με τις μεγάλες επιτυχίες του ΑΟΞ εκεί οπού ήταν 22χρόνια προπονητής τερματοφυλάκων βγάζοντας πολλούς σπουδαίους παίκτες. Πέρσι μετά την διάλυση του ΑΟΞ βοήθησε με την εμπειρία του τον Ορφέα Ξάνθης και φέτος θα βρίσκεται στο προπονητικό επιτελείο του Νέστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ομάδα μας συνεχώς δυναμώνει σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τον πολύπειρο προπονητή τερματοφυλάκων Αλέκο Μαλαδενη. ”

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση του βοηθού προπονητή Κώστα Προδρομίτη για την σεζόν 2023-2024.”

Share it