Search

“Κόλπο γκρόσο” με την απόκτηση του Πέτρου Ορφανίδη από το Νέστο Χρυσούπολης!

Μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές του καλοκαιριού στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής πραγματοποίησε ο Νέστος Χρυσούπολης που ανακοίνωσε την απόκτηση του ξανθιώτη μεσοεπιθετικού, Πέτρου Ορφανίδη.

Έτσι μετά τον ΑΟΞ ο Πέτρος Ορφανίδης θα τεθεί ξανά υπό τις οδηγίες του Νίκου Κεχαγιά στην ομάδα της Χρυσούπολης εκεί οπού θα βρεί και δύο πρώην συμπαίκτες του στον ΑΟΞ, τους Οκάν Σουλεϊμάν και Αντώνη Ράνο όπως και τον επίσης ξανθιώτη Θόδωρο Τορομανίδη που ανακοινώθηκε προ ημερών(δείτε ΕΔΩ)

Ο Πέτρος Ορφανίδης γεννήθηκε στις 23 Μαΐου του 1996 στην Ξάνθη, ανδρώθηκε και αναδείχτηκε από τις Ακαδημίες του ΑΟΞ ενώ από το 2014 αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΑΟΞ στην Super League όντας πλέον επαγγελματίας. Στον ΑΟΞ θα μείνει μέχρι και το 2019 καταγράφοντας πάνω από 40 συμμετοχές προτού δοθεί τον Ιανουάριο δανεικός στον Ηρακλή και το καλοκαίρι αποχωρήσει ελεύθερος για τον Λεβαδειακό.

Τον Γενάρη του 2020 θα πάρει μεταγραφή στην Καβάλα οπού θα κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις στην Footbal League και το καλοκαίρι του 2021 θα πάρει μεταγραφή στην Βέροια οπού επίσης θα κάνει σπουδαία σεζόν κατακτώντας μάλιστα και το πρωτάθλημα του Βορείου ομίλου στην Super League 2. Πέρσι ξεκίνησε εντυπωσιακά όμως στα μέσα της σεζόν όταν άρχισαν τα οικονομικά προβλήματα της Βέροιας να μοιάζουν μη αναστρέψιμα αποχώρησε από τον σύλλογο και πλέον επιστρέφει κοντά στην γενέτειρα του για να φορέσει την φανέλα του Νέστου.

Η ανακοίνωση του Νέστου αναφέρει: ” Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Πέτρο Ορφανίδη.Του ευχόμαστε καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Πέτρο καλωσόρισες.”

Share it