Search

ΕΠΣ Έβρου: Μετά το Ορμένιο, ούτε ο Ατρόμητος Άβαντα θα παίξει στην Α’ κατηγορία!

Στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου θα παραμείνει παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Ατρόμητος Άβαντα. 

Μετά τον Ακρίτα Ορμενίου που αναδείχθηκε πρωταθλητής στον Βόρειο όμιλο της Β’ κατηγορίας αλλά αποφάσισε να μην συμμετάσχει στην Α’ κατηγορία και ο πρωταθλητής του Νότου Άβαντας έλαβε την ίδια απόφαση.

Μάλιστα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου αποτελεί ο Χρόνης Νέδος που αποφάσισε να μην συνεχίσει στην ομάδα και αντικαταστάτης του είναι ο Χρήστος Σαριαννίδης.

Πλέον αναζητούνται ομάδες για να στελεχώσουν την Α’ κατηγορία καθώς υπενθυμίζεται ότι μετά την άνοδο του Ορέστη στην Γ’ Εθνική, τον υποβιβασμό της Αλεξανδρούπολης στην Α’ κατηγορία και τον υποβιβασμό Μαΐστρου & Απαλού στην Β’ ΕΠΣ Έβρου, πλέον στην Α’ κατηγορία υπάρχουν 8 σωματεία, αντί για 10 που ήταν πέρυσι.

Όπως αναφέρει η προκήρυξη από την στιγμή που οι πρωταθλητές δεν επιθυμούν να παίξουν στην Α’ κατηγορία, δίνεται η ευκαιρία στους 2ους των δύο ομίλων της Β’ κατηγορίας να το πράξουν. Στην προκειμένη περίπτωση είναι τα Ρίζια και η Μάκρη, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του SportsAddict καμία από τις δύο δεν επιθυμεί να παίξει στην μεγάλη κατηγορία.

Έτσι το μόνο που μένει είναι αν οι δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν, δηλαδή οι Νίκη Απαλού και ΑΟ Μαΐστρου, θελήσουν (καθώς έχουν το δικαίωμα βάσει σχετικής απόφασης της ΕΠΣ) να δηλώσουν συμμετοχή στην Α’ κατηγορία. Σε περίπτωση που ούτε αυτές οι ομάδες δεν επιθυμούν να παίξουν στην Α’ κατηγορία, τότε το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με μόλις 8 ομάδες. Μάλιστα και πάλι σύμφωνα με πληροφορίες του SA, ακόμη και για αυτές τις δύο ομάδες μοιάζει δύσκολο να παίξουν στην Α’, με την περίπτωση του Απαλού να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από του Μαΐστρου που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παίξει στην Β’.

Υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται στις 8 Αυγούστου.

 

Share it