Search

Έπιασε “14αρι” στις ανανεώσεις ο Άρης Αβάτου που διατηρεί Ισπυρλίδη, Ιωαννίδη & Μπαμπαλή!

Μετά τους Βασίλη Κουτσούμπα, Ευθύμη Τσάπαρη, Γιάννη Λεωντσάκο, Γιώργο Ψεμματά, Νεκτάριο Κοτόπουλο, Αχιλλέα Παπαχρήστου, Ηρακλή Βασιλάκη, Γιώργο Θεοδοσιάδη, Αλέξανδρο Καραμανίδη, Δημήτρη Θεοδωρόπουλο και Σερκάν Αϊβαλή ο Άρης Αβάτου προχώρησε σε νέα τριάδα ανανεώσεων φτάνοντας αισίως τις 14.

Πιο συγκεκριμένα με τα “κιτρινόμαυρα” του Άρη Αβάτου θα αγωνίζονται και τη νέα χρονιά οι Μηνάς Ισπυρλίδης(πρώτος στην κεντρική φωτο), Άγγελος Ιωαννίδης(τρίτος στην κεντρική φωτο) και ο νεαρός Τάσος Μπαμπαλής(δεύτερος στην κεντρική φωτο). Συνεχίζονται οι επαφές και με τους υπόλοιπους παίκτες του περσινού ρόστερ τους οποίου θέλουν να διατηρήσουν οι “κιτρινόμαυροι”, κυρίως παίκτες που είναι εν αναμονή εξελίξεων στην Super League 2 οπού αναμένουν προτάσεις, ενώ τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθούν και οι πρώτες μεταγραφές της ομάδας.

 

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "9 958 ABATOY ΜΗΝΑΣ ΙΣΠΥΡΛΙΔΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ANAN ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ 2023-2024"

Λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας που έχει οριστεί σε λιγότερα από 1 εβδομάδα (26 Ιουλίου), η ομάδα μας προχώρησε σε μια ακόμη ανανέωση.
Ο Μηνάς Ισπυρλίδης δεν θα μπορούσε να λείψει από τον Άρη Αβάτου 2023-2024 και θα βρίσκεται στα πλάνα του Κώστα Μπεδρελή για την αγωνιστική χρονιά.
Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής με πλούσια αθλητικά στοιχεία είναι ένα «πολυεργαλείο» που κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει στο ρόστερ του καθώς το ταλέντο που διαθέτει τον κάνουν ιδιαίτερα χρήσιμο.
Καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.
Μπορεί να είναι εικόνα συσκευή αναπαραγωγής ψηφιακού ήχου και κείμενο που λέει "13:00 Τετάρτη, 19-07-2023 ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ slide to unlock"

Εσένα σου ήρθε μήνυμα;

Ο Άρης Αβάτου ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα Άγγελο Ιωαννίδη για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο Άγγελος που έκλεισε πριν λίγες ώρες το 20ο έτος αποκτήθηκε την περσινή σαιζόν και αναμένεται να συνεχίσει την αγωνιστική του πρόοδο και να αποτελέσει ένα σημαντικό κομμάτι της φετινής προσπάθειας.

Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα του Αβάτου μας

Μπορεί να είναι εικόνα φούτμπολ και κείμενο

Ο Τάσος Μπαμπαλής, ο βενιαμίν της ομάδας, θα συνεχίσει και την φετινή αγωνιστική περίοδο να φοράει τη φανέλα του Άρη Αβάτου.

Έχοντας 16 χρόνια και 363 μέρες στην πλάτη του (έχει γενέθλια σε λίγες ώρες) θα συλλέξει τις απαραίτητες εμπειρίες από προπονητές και συμπαίχτες ώστε να υπάρξει περαιτέρω βελτίωση του ήδη πλούσιου ταλέντου του.

Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία, χαρές και επιτυχίες.

Share it